8 Юли, 2020 13:35 6 770 7

Тончо удушил любимата си, хвърлил я от седмия етаж

  • удушена-
  • сливен

Мъжът се ядосал, когато любимата му заявила, че има намерение отново да замине на гурбет в чужбина

Тончо удушил любимата си, хвърлил я от седмия етаж - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

След като удушил 49-годишната си приятелка, сливналията Тончо хвърлил трупа ѝ от 7-ия етаж на апартамента си, пише "Труд", позовавайки се на източници от обвинението.
Сигнал за случая е получен около 22 часа в събота. Изпратеният на място патрул открил безжизненото тяло на жертвата до блок 22 в сливенския кв. "Дружба".

Криминалистите открили извършителя в апартамента му. Той заключил входната врата на жилището си и вече започнал да почиства следите от отвратителното престъпление. Отказал да отвори. Наложило се да разбият вратата.

На място пристигнал психолог, тъй като убиецът заплашвал, че ще сложи край на живота си. По-късно, когато бил отведен в ареста, направил пълни самопризнания.

Приятелката му била от Търговищко. Имала си семейство. На фаталната дата гостувала на сливналията, който имал романтично увлечение към нея. Скарали се. Мъжът се ядосал, когато любимата му заявила, че има намерение отново да замине на гурбет в чужбина. Избухнал скандал. Мъжът изпитал дива ревност и яд. И посегнал на жената.

По-късно уверявал полицаи, че не помнел как е станало всичко - как я убил и хвърлил през балкона.
 
В жилището са открити веществени доказателства за тежкото престъпление и извършителя. Ще бъдат назначени експертизи, включително и съдебно-психиатрична. Засега убиецът е задържан за 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура.

Предстои да бъде внесено в Окръжния съд искане на Тончо Г. да бъде наложена мярка "задържане под стража".

Работата по случая продължава.

Съседи на Тончо споделят, че доста по-възрастният мъж се е запознал с жертвата, която имала семейство в родния си град, докато работели в Гърция. Между двамата припламнала любовна искра и започнали често да се виждат. Взаимоотношенията им станали особено близки и дори тръгнали разговори тя да се разведе и двамата да сключат брак, пише "Телеграф". 

През последните месеци обаче станало нещо, жената си събрала багажа и се върнала при своите. Това вероятно е озлобило сливанията, който при последния разговор решил да сложи край на връзката. 

Работещи по разследването дават да се разбере, че убийството е в резултат на дива ревност. 

При разпита Георгиев споделил, че не можел да си представи живота си в бъдеще без любимата и отказът да се разведе и двамата да се венчаят го довел до лудост. Не си спомнял как точно са се сборили, знаел само, че в един миг тялото на жената "омекнало" в ръцете му. Хвърлил я през прозореца в състояние на амок. 
 
От началото на годината досега в Сливен и областта бе регистриран антирекорд в броя на най-тежкото престъпление срещу личността. Бяха извършени пет убийства и един опит за убийство. Опитът за убийство стана преди дни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сливен-най циганския град в България

    43 0 Отговор
    Откак изчезна армията! Града е пълен с двуноги животни! Липсата на кубинка ги кара да не изпитват никакъв респект към хората! В града половината са българи, останалото патладжани и гръцки овчари!
  • 2 Грейс

    28 0 Отговор
    То бива любов, бива, ама това ми прилича на циганска любов..

    Коментиран от #7

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    психопат и садист
  • 4 Типично българска

    5 1 Отговор
    "история" примесена с ревност и любовна драма. Елин Пелин би написал втора част на гераците...

    Коментиран от #6

  • 5 Жените от много избиране и 6 чуство

    12 0 Отговор
    Така завършват земния си път😂😂😂😂
  • 6 Дръндрън

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Типично българска":

    Бе не е чак толкова типично българско, психопати има навсякъде.
  • 7 шкавчето

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    ХА ХА ХА направо си е цигно-индииска работа ако питаш мен