Last news in Fakti

8 Юли, 2020 15:10 5 345 38

Убиецът на Милен Цветков саботирал разследването

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Вещи лица многократно посещавали Кристиан, за да му бъдат направени психиатрични експертизи

Убиецът на Милен Цветков саботирал разследването - 1

Кристиан Николов, който е обвинен за смъртта на издъхналия след зверската катастрофа в София журналист Милен Цветков, не е искал да му бъдат вземани ДНК проби, както и да съдейства на разследването, въпреки твърденията в обратното на защитата му.

Това стана ясно по време на заседанието на съда, на което се гледа мярката за неотклонение на 22-годишния младеж, пише "Монитор".

Вещи лица многократно посещавали Кристиан, за да му бъдат направени психиатрични експертизи, но той категорично отказвал. Не искал да бъде и разпитан поради стомашно разстройство.

Медицинските справки показват, че той не страда от здравословни проблеми. Самият Кристиан бе включен във видеоконферентна връзка, но пожела изобщо да не присъства на съдебното заседание и връзката с него беше прекъсната.

Николов настоя днес мярката му за неотклонение да бъде изменена, като бъде освободен от ареста, но съдът не уважи искането му и го остави зад решетките.

Както е известно навръх Великден Кристиан удари с автомобила си колата на Цветков. Фаталната катастрофа стана на кръстовище в квартал „Хладилника“, докато Цветков чака в колата си на червен светофар. Той бе отнесен с жесток удар отзад от джипа, управляван от Кристиан.

Момчето седнало зад волана под въздействието на наркотици. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинения, че са затаили истина и са с гаранции от по 10 хиляди лева.

За майката на Кристиан - Десислава обвинението е, че е предоставила автомобил на дрогирания си син и е пусната под гаранция от 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    9 64 Отговор
    Пущайте човека.джурналисто друг път да гледа къде спира

    Коментиран от #15

  • 2 Минувач

    76 1 Отговор
    Много се церемонят с психопати убиици, а това е идеална "хранителна среда" за появата на нови.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Адренохром

    40 2 Отговор
    Шайката саботира винаги.
  • 5 бачо

    39 1 Отговор
    Виновните са в парламента,че з толкова години не приеха едни адекватни мерки.Сега ако имаше адекватни мерки този вече щеше да лежи доживот,поради липса на смъртно наказание,а сега с тия калпави закони със хиляди вратчки които са оставени в законите нарочно да има тълкуване на закона ,току виж му дали някоя условна,в най добрия случай да лежи макс 3 год.
  • 6 бомж

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "Минувач":

    Ако нямаш дружка от ГРОБ, по-добре с тротинетката.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 3 Отговор
    убиец психопат

    Коментиран от #9, #10

  • 8 слуги на Лукавия

    14 4 Отговор
    Наркотикът с който били друсали - Адренохром, разправят, че се извличал от кортекса на мозъка на човек при екстремни обстоятелства, например момента преди смъртта, когато тялото се стеми със всички сили да оцелее.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тошо

    37 0 Отговор
    Да връщат строителни войски и всичките маминчета де карат с 300 там по 5 години пък тоя доживот

    Коментиран от #12

  • 12 блажени са вярващите

    24 1 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    В строителни войски само роми и турчета взимаха. Нито един синковец на комунист не и чувал за такива части.

    Коментиран от #16, #17, #18, #19, #21

  • 13 Тодор Живков

    19 1 Отговор
    Директно в Белене
  • 14 Сега

    18 0 Отговор
    остава този темерутоид да го изкарат не нормален.
  • 15 Мъжкар

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    Аве ей гамок смешен.Нали се сещаш че и твоите деца се движат по същите улици по които тоя боклук си кара джипа.
  • 16 Иван4о И

    14 0 Отговор

    До коментар #12 от "блажени са вярващите":

    Вземаха момчета с ниско или никакво образование, ставаха строители - поне 90% - професионалисти.
  • 17 Бай Иван

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "блажени са вярващите":

    Не,в трудови войски изпращаха и деца на родители,които не харесват " Народната власт" - разбирай комунистическата власт.Ако един неграмотен ОФ квартален деятел напише лоша характеристика срещу родителите,момчето им ще бута количките на дунавските диги до припадък,като концлагерист.Много момчета не са издържали на непосилните норми и тормоза и се самоубивали!

    Коментиран от #26

  • 18 мммм

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "блажени са вярващите":

    Ей, веселяко,аз съм служил в СВ .От 1200 човека, стотина бяхме чисти българи.Аз попаднах случайно,даже ме беше срам в началото.Няма как да ти напиша какви,,синковци,, с какви родители имаше.Да,СВ бяха запазени за етноса,но имаше домакински команди,столовари,ел.техници,писари, караул,дърводелци,музиканти ,шофьори на началници...сещай се войничетата на тия служби от кои бяха.
  • 19 Инженерът

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "блажени са вярващите":

    Не бих казал, че трудови войски са изправителна рота. След дипломирането си година и половна бях в ТВ -отговорник на обект. С очите си виждах, как взводните не можеха да изкрат вкрая на смяната трудоваци от малцинствата от обекта, защото се работеше на акорд. Възлагат ти работата за месеца и ако сършиш по-рано - останалото време излизаш в отпуск. И в края на службата си тръгнаха с доходни строителни професии. В цивилния живот един водопроводчик изкарваше повече от инженер.
  • 20 Гост

    23 0 Отговор
    Как така не пожелал? Какво значи "не пожелал"? Това да не е концерт по желание? Стъпвате му на врата и му вземате проби, мроби...... бъркате му където трябва и това е. Обвинен е в убийство! Тука няма непожелал. Има ли държава, изобщо?
  • 21 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "блажени са вярващите":

    Слагам ти плюс, ама познавам бял човек, който по една или друга причина служи в строителни.
  • 22 Като у Авганистан требва

    7 0 Отговор
    Затова на место линч па да съдат дедовия после🤔
  • 23 Доктор Жозеф Игнасий Гилотин

    9 0 Отговор
    При несъдействате в Северна и Южна Америка какво правят- 20-40 години затвор, но тука ще го пуснем човека.Отвръщавам се само като му видя лицето...
  • 24 НАША НАДЕЖДА

    11 0 Отговор
    АДВОКАТИТЕ ДО ЕДИН ДАВАТ ДУПЕ ДА ГО ЗАЩИТАВАТ ---- ДНЕС СА ГО ОСТАВИЛИ НО УТРЕ ЩЕ ГО ПУСНАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ТИХО , МАЙКА МУ Е ПЪЛНА С ПАРИ И ВЕЧЕ МУ Е ИЗБРАЛА НОВ ЖИП И КАРИЕРА ПРИ МУТРИТЕ !
  • 25 Абсурдистан

    9 0 Отговор
    Николов настоял, я ми кажете, от кога подсъдим, с толкова неопровержими доказателства, има право да настоява за нещо?? Ама лаки е на чичко с чекмеджето подлога.
  • 26 !?!?!?!?

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Иван":

    Да те само в СВ се самоубиваха. В другите войски беше парфюм и рози.
    Затва навсякъде си чупеха крака, ръце, ребра, затва си инжектираха нафта в краката. Затва ги надуваха с компресори, затва ги пребиваха до смърт старите, ако не обръсне хубаво Ботев.
    Затова се прострелваха случайно, затва имаше навсякъде "нещастни" случаи. А тия момчета които бяха по лабилни, взимаха някои "железа" и ..... Абе въобще цветя и Рози, и няколко ковчега.
    Ти явно не си служил войник, щом такива глупости пишеш.
    Мъжки едно е да си служил в АДА, друго е да си бил студенче.
    А като те пратят в ареста на полка, при цигани и турци и си на почивка все едно.
    До гроб ще си нося белезите от "леката служба".
    Де тоя късмет да бях в СВ.
  • 27 Роза

    11 0 Отговор
    Моето мнение е по-особено.Не знаяна колко години ще осъдят Кристиан ,или ще му дадат условна присъда,но едно е сигурно-той е закоравял наркоман,а наркоманите със сигурност не ги очаква добро бъдеще.До сега не съм видяла случай,в който от наркоман да е излязло нещо добро и да е постигнал щастлив живот.
  • 28 БПФ

    10 0 Отговор
    Какво означава: "не пожелал", бе? Някакъв убиец да разиграва съда, да капризничи и да изразява желания? - Ако бяхме държава, тоя да е разстрелян досега !!!
    Да влизат двама яки ушеви в килията му с по една чепата тояга и да млатят, докато не напълни гащите и не започне кръв да повpъща !!! Докога церемонии с такива лекета-убийци? Каква е тая държава?
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    някога имаше смъртно наказание за убийците
  • 30 Доктор ДЖАГЕРС

    2 0 Отговор
    АДВОКАТА Е ВИНОВЕН МАЛЕ МАЛЕ САМО
  • 31 НАПУШИЛ СЕ Е

    0 0 Отговор
    НАПИЛ СЕ Е С НАРКОТИЦИ. .В АРЕСТА НЯМА ТАКИВА ЕКСТРИ. .ЗАПОЧВАТ ИТДРОУ СИМПТОМИ. .ПРОДЪЛЖАВАЩИ С ГОДИНИ. .ПОНЯКОГА ДОВЕЖДАТ ДО ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ. .ОТКЛЮЧВА ДЕПРЕСИЯ. .АГРЕСИЯ ЕТС. .
  • 32 Bmw

    1 8 Отговор
    На всеки може да се случи , да не би да е искал.Катастрофи стават всеки ден.Това си е инцидент , а не както някой бавноразвиващи мислят "убийство".Да го пущат хлапето , тон това ще му е като обиц ана ухото. Аи без това всички журналисти заслужават тази съдба , но това е друга тема.
  • 33 ЙОРКИПЕТО

    0 0 Отговор
    АРЕСВА МИ МаСТАКА МУ СИМПАТЯГА
  • 34 СусБе

    3 0 Отговор
    Закони... за магарета! Минаващите на червен светофар, каращите със повече от 10% над разрешената скорост да се считат УБИЙЦИ защото са такива. Колата независимо чия е да се конфискува като оръжие на убиеца. Всички пътуващи с убиеца да се считат съучастници. Толкова е лесно да има ред... ама адвокати, съдии, презкурори ще мрат от глад! Главната гадост в живота идва от тях!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Варна

    2 0 Отговор
    Наркоманннн, ще гниеш там в килията , наглец. Какво съботираш ве джапанке, имал стомашни проблеми, ще имаш аналннни проблеми, боклууук! Наглец, уби човек с 160км/ч , в града и имаш възражения.Цял живот си опетнен, цял живот ще ходиш насрааан по блузката, да те сочат, наркомааан. Айде яж бульон и комат хляб вътре при хлебарките плъххх!

    Коментиран от #38

  • 38 пандизчия

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Варна":

    За такива трябва да отворят отново тухларната в Разделна и като едно време ,вадач и норма 22 палета на смяна!