11 Юли, 2020 08:20 5 445 10

Жестока катастрофа със 17-годишна жертва

  • велико търново-
  • мотор-
  • жертва-
  • момиче

Алкохолните проби на участниците в ПТП-то са отрицателни

Жестока катастрофа със 17-годишна жертва - 1
Снимка: БГНЕС

17-годишно момче от село Върбовка е починало след инцидент на черен коларски път в землището на Сухиндол. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново. Сигнал за случая е получен вчера в 15,13 часа. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че нерегистриран мотопед, уточнява Блиц., управляван от неправоспособен 17-годишен младеж и двама пътника на по 15 години от същото село, е излязъл от черния път и се е ударил челно в паркиран в близост нерегистриран лек автомобил "Фолксваген".

Шофьорът на колата е 62-годишен мъж, също от Върбовка. В резултат на това са пострадали водачът на мотопеда и 15-годишният му спътник. Двамата са били откарани във великотърновската болница и настанени за лечение, където по-късно водачът на мотопеда е починал. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Пробите за алкохол на участниците в инцидента са отрицателни. По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    15 0 Отговор
    3-ма на мотопед?

    Коментиран от #8

  • 2 ГЕРБ = МАФИЯ

    23 2 Отговор
    Нерегистриран мотопед се блъска в нерегистриран автомобил - по селата законите не важат.
  • 3 Митко

    32 0 Отговор
    Тази новина милиционер ли я е писал? Не може паркирал автомобил да има шофьор...

    Коментиран от #4

  • 4 оня

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Митко":

    може ако има някой на мястото на водача и ключовете са в контакта

    Коментиран от #5

  • 5 456

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "оня":

    Това е спряла кола. Паркирана е когато шофьорът е извън колата и колата е с неработещ двигател /в покой/.
  • 6 оня

    8 3 Отговор
    дори и паркирана ако си на седалката на шофьора и има ключове в контакта дори и да не е запалена колата се водиш шофьор това го запомнете и ако правите глупости на пияна глава най малкото поне не дръжте ключовете в контакта!!!
  • 7 Пък напоследък често пишат

    3 0 Отговор
    Че контролът по пътищата е по маловажен от контрола на ковид, щото катастрофите не били заразни...
  • 8 Пунчо

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "456":

    Какво не ти е ясно - другите двама са избягали.

    Коментиран от #9

  • 9 чернобил онлайн

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Пунчо":

    Значи са били петима ! ?
  • 10 Лешояд

    3 0 Отговор
    Такава нелепа катастрофа и смърт накрая, поне това което чета, мотопед на 17 год водач. Някой изтормозен скутер и са се залепили с 100 в метала на някаква спряла кола.

    Така става , като тези 3 души, няма да им стигне детството, родителите да изкарат и им купят мотори да бръмчат в махалата, а накрая един си взима , качва всте пред блока , засилва се , средно е в играта да докажи себе си и моторчето си , без какъвто и да е опит като водач или опит с мпсто . Резултат катастрофа със смърт, цял живот сега да оплакват, заради 2 колела , по*оп за 1000лв. Не може цял живот с топката и кумата хляб в ръката и айде да пътя, това не е игра, това е живота! Ужас