16 Юли, 2020 14:05 3 386 11

Маринела Арабаджиева се връща в ареста, делото тръгва отново

  • маринела арабаджиева-
  • дело

Делото беше спряно и върнато на прокуратурата заради нарушения в процеса на повдигане на обвинение

Маринела Арабаджиева се връща в ареста, делото тръгва отново - 1
Снимка: БГНЕС

Прекратеното дело срещу Ветко и Маринела Арабаджиеви се възобновява отново, а Маринела Арабаджиева се връща в съда. Това реши Апелативният специализиран съд, съобщава "Де Факто".
Става въпрос за делото за организирана престъпна група за пране на пари, където има шестима обвиняеми, начело с Ветко Арабаджиев. Срещу сина им Вълчо отделно има дело за пране на пари.

Делото беше спряно и върнато на прокуратурата заради нарушения в процеса на повдигане на обвинение. Сега обаче вече всичко отива в съда, а Арабаджиева се връща в ареста, след като от май месец насам беше под домашен арест. Такава мярка имаше и за Ветко Арабаджиев, но той остана в ареста, защото нямаше изискване за незабавно изпълнение на решението, както при съпругата му.
B ĸpaя нa мaй Cпeциaлизиpaният cъд cъд cъщo cпpя нaĸaзaтeлнoтo пpoизвoдcтвo cpeщy Beтĸo, тъй ĸaтo ce oĸaзa, чe в peшeниeтo нa иcпaнcĸия cъд зa нeгoвaтa eĸcтpaдиция нe e дaвaнo paзpeшeниe дa бъдe пpecлeдвaн и зa дaнъчни пpecтъплeния. Πpaвилaтa ca изpични – eднo лицe мoжe дa бъдe пpecлeдвaнo caмo зa дeяниятa, зa ĸoитo e пpeдaдeнo, нaлoжи ce oтпpaвянeтo нa дoпълнитeлнo иcĸaнe дo Иcпaния.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    11 1 Отговор
    Тези не се оказаха хитри с план Б за бягство в държава, където не могат да те депортират.

    Коментиран от #3

  • 2 У тая

    10 0 Отговор
    има някаква изключителна жестокост !
  • 3 Ввв

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Льольоооооо,вярваш,че Гешев ще ги вкара в затвора ли?

    Коментиран от #7

  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    5 0 Отговор
    Поздрави на баневи......
  • 5 ТРОПЧО

    9 1 Отговор
    СТИГА С ТЕЗ ТЕАТРИ ТО ТОВА ПРОКУРАТУРА ЛИ Е ТО И СЪДА Е СЪЩИЯ ТО В ТАЗ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ЗБЪРКАНО ТО СЪД ПРОКУРАТУРА ЧЕНГЕТА ТО ВСИЧКО Е ФАРС СИЧКО Е КАТО ЦИРК ДА СЕ МАХАТ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ГЕРБАДЖИИ И КАСКЕТИ ОМРЪЗНА НИ
  • 6 Цветан Василев

    6 6 Отговор
    Кураж Маринелке, още малко да бутнем Борисов и всички ще се приберем по домовете си.Сега говорих с колегата Божков.Всичко е уредено!Президента ще ни позлати.
  • 7 Да,ама НЕ!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ввв":

    Ареста е по лош от затвора. В ареста е АД а в затвора РАИ
  • 8 БСП за България и Радев

    3 5 Отговор
    Веднага всички тази вечер да дадат кръвта си в битка с #хунтата!!! Да освободим Божков, Арабаджиеви и Миню. Само за Баневи може компромис и то ако са с нас после. Цв. Василев да забрави!
  • 9 онази

    0 0 Отговор
    мери панова подсъдима ли е
  • 10 2loop

    4 0 Отговор
    Тия чатчета с боко нямат ли или мишкуват
  • 11 Сийка

    0 0 Отговор
    Ох,тея отчаяни съпруги,ха-хах.Само като и видиш външният вид с кичозното и помпозно излъчване и ти се драйфа.Дано не се окъкат тоя път и да успеят да ги осъдят,че тия са с кинти и плащат яко за хитри адвокатчета.