Last news in Fakti

21 Юли, 2020 16:42 3 288 1

Мъж почина след роднинско сбиване в Севлиево

  • починал-
  • роднинско сбиване-
  • севлиево

По първоначални данни смъртта е причинена при самозащита

Мъж почина след роднинско сбиване в Севлиево - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Мъж почина след сбиване в Севлиево, съобщиха от полицията. 

На 20 юли в 20:28 часа в дежурната част на Районно управление-Севлиево, 68-годишен жител на града, подава сигнал за физическо спречкване между него и негов роднина - мъж на 60 години, живущ в апартамент на същия адрес.

По първоначални данни, мъжът е бил нападнат с нож от лицето, при което в отговор на нападението, при самозащита, той е нанесъл на нападателя удар с юмрук в лицето, като в последствие го е повалил на земята и го е завързал с колан.

На мястото на инцидента, незабавно са изпратени полицейски екип и екип на Спешна помощ, който констатира смъртта на поваленото лице. На местопроизшествието е извършен оглед в присъствието на съдебен лекар и е образувано досъдебно производство.

Действията по разследването на случая продължават под надзора на Окръжна прокуратура-Габрово.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъка трови сетивата

    6 2 Отговор
    Коронавирус.5000лв на скърбящите