Last news in Fakti

22 Юли, 2020 11:18 4 713 3

Предотвратиха имотна измама минути преди сделка в Шумен

  • имотна мафия-
  • имотна измама-
  • шумен

Трима са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление

Предотвратиха имотна измама минути преди сделка в Шумен - 1
Снимка: Фейсбук

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ в Шумен предотвратиха  имотна измама минути преди да бъде извършена сделка в Шумен.

Около 11 часа вчера в офис на фирма в града 42-годишен мъж от Тервел, 39-годишна жена от Тервел и 53-годишен мъж от село Осеновец предложили да продадат 40 декара земеделска земя на стойност малко над 54 000 лева.  

Полицейски служители извършили проверка на предоставените документи. Изяснено било, че са неистински. При последвали претърсвания в различни помещения и автомобил, ползван от  42-годишния мъж са намерени и иззети множество неистински официални документи. Иззети са.

Тримата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Случаят е докладван на дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 308 ал. 2 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А хиляди

    12 1 Отговор
    не предотвратиха !
  • 3 Колко орца

    1 0 Отговор
    Са на улицата. Сигурно живеят в гората. Ми като не можеш да си купиш апартамент открадни го. Всичко е възможно. Дори да откраднеш от зона 51 технология и да се измъкнеш жив. Трябва ти постоянен адрес , телефон , номер на телефон за да почнеш работа. Ти щом си знаеш егнто на изуст значи си добре. Дипломите са ти запазени в архивите и тн. Трябва да си построиш дом от бутилки кал и дървета. И от там да си вградиш ток със соларни системи а вода незнам сигурно на работа се къпеш и бръснеш. Може една колежка да опънеш в банята на работа не се знае. Така е. Като нямаш пари за апартамент. Си направиш къща в гората. Ама земята не е твоя. Тея гори и тая земя е на държавата или мутрите. И те са много скъпи зависи от декара. Но карай може да сложиш колелета на къщата си. Така сигурно ще се води като каравана. И трябва да плащаш наем за земята. Дано не е скъп. Ще работиш ще имаш кинти. Така се прави като си бездомник. Търси други методи как да живееш. Дори да ти гътнат къщата от кал , шишета и бурканчета пак ще направиш къща. Ти си човек. Ти се нуждаеш от собствен дом. Там в приемните домове кой знае какви мурдари има. Могат да те окрадат или да ти идват да те тормозят да им даваш пари. Най добре човек да живее сам.