Last news in Fakti

30 Юли, 2020 13:35 7 317 23

Проговори таксиметровия шофьор от фаталната за Юлия нощ

  • созопол-
  • приморско-
  • пешеходка

Жената сипеше обиди и ми показа среден пръст, разказва таксиджията

Проговори таксиметровия шофьор от фаталната за Юлия нощ - 1
Снимка: БГНЕС

Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята клиентка миналата събота през нощта, разговарям с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, но аз наистина нямам вина и държа да се знае. Ще ви кажа това, което разказах и на полицаите в неделя. Така започва разговорът ни с Пламен Милков, на 36 години от созополското село Равадиново – таксиметров шофьор вече десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол, пред Флагман.

Около полунощ в събота срещу неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влязла висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, казала, че пътува за Арапя, след което запитала колко ще ѝ струва, защото имала само 20 лева.

„Тарифата на всички таксиметрови шофьори на тази пиаца е една и съща – 2 лева дневна и 2,50 лв. нощна. Първоначално ми се стори, че тя каза Аркутино, тъй като не беше особено адекватна. Казах си наум: Дори и до Аркутино това е голямо разстояние, а 20 лева няма да ѝ стигнат дори за 10 км. След което осъзнах, че Арапя е доста по-далеч от Аркутино, но тя вече се беше настанила и настояваше да ѝ пусна радио Рок 1, при това много високо. Нагласих радиостанцията и ѝ пуснах музика. Имал съм всякакви клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да ѝ каже. Тя излезе, той сякаш ѝ подаваше нещо, но тя не го вземаше, след което отново седна на седалката и каза: поемаме, ще караш толкова, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа. (това е приятелят на Натали. Минути преди това Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на около 200 м на Централния плаж срещу пиацата на Стария град, б.а.)“

Нощно време такситата на пиацата излизат в обратна посока на дневната, Пламен е бил трета кола и няма обяснение защо Юлия е подминала първите две
 
Явно Пламен е останал с впечатление, че младият мъж ѝ е дал пари, за да се придвижи. Той отново надул радио Рок 1 и тръгнали в посока към главния път за Приморско.

"Казах ѝ, че ще пусна брояча, че 1 км струва 2,5 лева. Бяхме излезли на главния път и броячът стана 18 лева. Изведнъж тя каза: спри веднага, слизам тук. В този участък обаче нямаше никакви отбивки и казах: госпожо, не мога да Ви спра тук, защото ще бъдете в опасност, нека се придвижим малко напред, за да избера подходящо място. Тя започна да крещи, да ме псува и да настоява веднага да спра. Изминахме още около 1 км, чудех се какво да я правя. Стисках зъби. Едва когато намерих подходяща отбивка, на която може да спре цял автобус, аз спрях, броячът вече беше на 22 лева. Тя остави парите и настоя да излезе. Видях, че се олюлява и ѝ казах: мадам, моля ви върнете се в таксито. Молбата ми беше посрещната с мощен среден пръст и още по-грозна псувня, при което тя почти навлизаше в платното за движение – минаваха автомобили, а аз продължавах да ѝ викам да се върне в таксито, защото ще я блъсне кола. Жената продължаваше да сипе обиди и не пожела да се върне. Смятах да я оставя обратно в центъра на Созопол, така и така се връщах на пиацата. Кажете ми Вие на мое място можете ли да вземете на ръце една доста по-висока от мен жена и да я вкарате обратно в колата. Написаха се всякакви небивалици – в това число, че може би съм искал секс. Това не беше мой тип жена, а и аз си имам жена, гледам си и двете деца, изкарвам си прехраната честно. Според мен, след като аз съм се върнал обратно, тя е продължила да върви към вътрешността на платното, но не можех нищо повече да направя за нея. Аз съм само свидетел и съм разказал всичко едно към едно, както го казвам на Вас", заяви шофьорът.

На въпрос на Флагман.бг, защо тя се е насочила към третото такси и е прескочила първите две, созополчанинът заяви, че няма обяснение.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Царя на късият разказ

    48 52 Отговор
    Тоя разказ може да бие и най-добрата книга за научна фантастика. Бакшишо да каже мадам на клиентка??? Абе тоя да не живее в центъра на Берлин. Егати лъжеца!

    Коментиран от #4

  • 2 Като чета

    28 51 Отговор
    тъпите оправдания на наглия бакшиш ми се гади.Сигурен съм,че е надул помпата за да одере кожата на момичето за което дано да гори в ада.
  • 3 Неее

    21 27 Отговор
    Кожодер

    Коментиран от #5

  • 4 бай Иван

    62 1 Отговор

    До коментар #1 от "Царя на късият разказ":

    Дали е казал или не мадам - това не значи че човекът е виновен. Освен това явно има свидетели как жената се е качила в таксито. Те могат да отговорят - пияна ли е била , дрогирана или просто си е била малко луда.
    С какво е пристигнала в Созопол и защо е без пари.
    Как е смятала да се прибере ?
    Къде е било детето?
    Има още много други въпроси.
  • 5 Ицко Финци

    41 4 Отговор

    До коментар #3 от "Неее":

    Защо да е кожодер ? Има си обявена тарифа. Който не иска да се качва в автобуса. Още по вече че нощната тарифа е за двете посоки. Или по 1,25 лв на километър.
  • 6 1348

    58 3 Отговор
    Бакшиша, бакшиш, но тази била ли е под въздействие на нещо ?! Визирам ВЕЩЕСТВО, а не по въздействие на афект?
    Щото ако е била, то никой не е длъжен да ви търпи алкохоло-пиянските изцепки!
    Страната ни се напълни с толупи и толупки! Жените станаха с по-големи топки от мъжете. Правилник и ограничения не спазават. Ако направиш забележка, дирктно плучаваш една грозна, каруцарска псувня. Светка с фарове, свиркат по кръстовища, пискат....
    Наркоманска държава, където простите и първосигналните се разбират, а всички останали са тъпи селяни, дърти комуняги и прочее.
    Само се огледайте около вас и ако ви харсва това, което виждате....... МИ няма да има спасение нормалните.

    Коментиран от #9, #17

  • 7 Енас Влахус

    13 17 Отговор
    Много добре го е скалъпил този..... открай докрай и диша....
  • 8 Напротив

    24 6 Отговор
    Разказът на шофьора звучи достоверно. Жената вероятно е пийнала повече,но може да има и друга причина. Била е с други хора, личи си, че е била неподготвена да се връща с такси. Не е имала достатъчно пари в себе си. Кой знае какъв проблем е възникнал.
  • 9 0808

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "1348":

    .... Пламене, може и да е истина това което казваш..но ако ни лъжеш знай, че цял живот това ще ти тежи на съвестта и че Него не мож излъга и ще си получиш заслуженото..понял?
  • 10 не оправдавам никого но не сме пророци

    28 8 Отговор
    Много от хората тук ,а и под другите статии за въпросния случай реагират първосигнално. "Наглия бакшиш" ,"кожодер" и така нататък.
    А някой пита ли го дали му се кара такси и то нощна смяна ?
    Колко "бакшиши " убиха разни наркомани заради оборота или заради колата ?
    Знаеш ли го тоя дето се качва в колата колко пари струва.
    А нещо за наглите "клиенти"?
    То на българина всички които работят в сектора на услугите са "нагли"!
    Майстора в сервиза им взел много пари за колата , или за телевизора ,или за компютъра , или за плочките в банята ...
    Ами за без пари няма как да стане.
    Или че голяма скъпотия на морето!
    Ами никой не ви е викал.
    Искате заведение на първа линия на брега , а бирата ви се виждала скъпичка.
    Ами стойте си в къщи и си пийте бирата от мола .
  • 11 Azz

    17 4 Отговор
    Най- коректно и "честно" според съжденията му е да се обади на 112 или полицията,като е бил торкова загрижен...Не да я остави на пътното платно,да се прибере и с чиста съвест да си легне при жената...
  • 12 Шаран БГ

    8 4 Отговор
    Защо не оставите следователите да си свършат работата, ами се правите на дедективи !??

    Коментиран от #18

  • 13 xXx

    16 4 Отговор
    18лв. от пяцата на стария град до главния път, помпата е била на бързи обороти явно
  • 14 Пурко

    10 5 Отговор
    Бакшиш Прозд, за 5- 10 лева разлика оставил жената да умре. Можеше да му доплати разликата като стигнат крайната точка.Нека да му тежи на съвестта цял живот
  • 15 Пурко

    6 6 Отговор
    И аз съм карал такси- карал съм много пияни жени, тези които нямаха пари, смукваха от биберона и стигаха крайната точка безплатно
  • 16 АЛЛ

    6 0 Отговор
    ...история за една развратница и бакшиш !!!
  • 17 Георги

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "1348":

    Вече не е, ПСУВАШ КАТО КАРУЦАР, а, ПСУВАШ КАТО БОРИСОВ!
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шаран БГ":

    Защото Следствие и Прокуратура винаги я карат по "най-малкото съпротивление"........
  • 19 йокин

    7 2 Отговор
    Аз,като прекаля,с алкохола,ползвайки,такси,ако ми иска10лв,давам20,атой доволен,аз два пъти,че ме е търпял.
  • 20 Cvetanka

    8 1 Отговор
    Тази жена защо е без пари..Защо чак от Арапия е отишла в Созопол?
    Как е мислила да се върне?
    Или хората , с които е била в бара са отишли заедно с нея в Созопол.Скарали са се там и тя е решила на инат да се прибере?!
  • 21 Айдеее

    5 4 Отговор
    Пак се почна с фанатичните феминизми. Абе вие не загряхте ли, че свестни момиче няма да се разхожда нощите по никое време из заведенията. Друго, че твърде малко останаха такива, особено сред младите. Много разбити семейства и възпитанието им остана на заден план. Поне си е по живяла!
  • 22 казус

    2 0 Отговор
    Ако този който е блъснал жената , беше останал на място , повикал и уведомил органите по каналният ред , то количествата алкохол , или опиат в кръвта на жената , и свидетелските показания за неадекватността на жената , биха оневинили шофьора , освен ако и той не е бил пиян , или дрогиран . Това , че бяга от произшествието говори - Виновен съм за това бягам . Като заключение , всичко това произлиза от разпадащите се социални връзки в държавата , и обществото , и все по задълбочаващата се отрицателна селекция на отделният индивид.
  • 23 Съмнение

    3 3 Отговор
    1. Висока млада жена с чуплива вероятно и красива...
    2. Имала само 20 лв. Но все пак я качил?
    3. Като е знаел че има само 20лв , защо е пуснал брояча?
    4. Таксиджията е комплексар.
    5. Скарали са се по пътя, най-вероятно не за парите!