Last news in Fakti

31 Юли, 2020 09:39 3 383 6

Опандизиха брата на известен цигански барон

  • затвор-
  • мишо пандурито-
  • богдан щерионов

Богдан е признал вината си, че в дома си в кв. Победа е държал над 200 грама синтетични канабиноиди, с цел разпространение на наркотици

Опандизиха брата на известен цигански барон - 1
Снимка: Shutterstock

Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито - Богдан Щерионов влиза зад решетките за 1 година и 10 месеца. Това реши вчера Бургаския окръжен съд, след като защитникът на престъпника и прокуратурата сключиха споразумение. 

Богдан е признал вината си, че в дома си в кв. Победа е държал над 200 грама синтетични канабиноиди, с цел разпространение на наркотици. Почти една година той снабдявал цялата махала с въпросната смъртоносна дрога - " друсан чай". Тя е много по-търсена, защото цената и много ниска. В сравнение с марихуаната - за 20 лева може да си купите около 30 грама "чай". Синтетиката обаче била изключително опасна, тъй като се пръскала с много силен химикал, който можел да превърне в наркотик дори обикновен чай или райграс. Циганите се събирали на групи и най-често варели и пиели дрогата.

Щерионов  е осъждан 2 пъти за кражби и като част от бандата на брат си Пандурито за продажба на бременни жени и бебета в Гърция, пише flagman.bg.

Наказанието му трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. На Богдан  е наложена и парична глоба в размер на 4 500 лв. Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Бургас е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда, уточняват от пресцентъра на ведомството. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марян

    1 12 Отговор
    ако ще го пуснат за 4500 лв да се помогне хора сме ще саберем пари да се организирваме и таи стават грешки когато е за парви пат не е престапление

    Коментиран от #3

  • 2 пепо

    2 6 Отговор
    така е като си признаваш куките това чакат да те опандизат получават пари да опандизват хората ходат по кащите и тарсат един го гледам един пат му викам какво тарсиш бе мама ти мрасна и ме отведе вав рпу за 24 часа нищо не ми направи само ме задаржа за нищо това е терор терор
  • 3 Марян рома

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "марян":

    Ти си неграмотен циганин!
  • 4 Шкумбата

    5 1 Отговор
    Един украинец бил арестуван от народната милиция.
    Пращат една журналистка да го пита защо е задържан, как е що е.Каква е днешната милиция.
    Помислил малце украинеца и казал:
    „Днешната полиция беше добре, ама нощната беше многоя лошава
  • 5 НАКАЗАНИЯТА

    0 0 Отговор
    ЗА НАРКОТИЦИ ТРЯБВА ДА СА ПО ВИСОКИ. ..МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА. ...5 ГОДИНИ. ..ХВАНАТ С ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА. ..ОБЕСВАНЕ
  • 6 Не закачайте

    1 0 Отговор
    електората на ГРОБ !!! Все пак идват избори ...