Last news in Fakti

4 Август, 2020 12:10 4 530 22

Млада жена нападна медицинска сестра, отказала помощ на пациент

  • нападение-
  • медицинска сестра

Нападателката е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление

Млада жена нападна медицинска сестра, отказала помощ на пациент - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Тридесет и шест годишна жена от силистренското село Правда е задържана заради нападение над медицински персонал в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Малко след 14.30 часа в спешно отделение на шуменската болница жената нападнала медицинска сестра, която отказала помощ на болен пациент.

Хванала я за косата и я дърпала.

Нападателката е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление, а по случая е образувано досъдебно производство за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    45 6 Отговор
    Уточнете електората.Тая ще да е от тъмнолилавите, дето си мислят, че всички са им длъжни.

    Коментиран от #16

  • 2 От черните българи ли е

    27 5 Отговор
    Или от белите сингани?
  • 3 Шопо

    21 4 Отговор
    Тате викаше:Пази боже от недопил мъж и н€до€б@н@ жена...
  • 4 666®

    31 17 Отговор
    А защо е отказала помощ на болен пациент? Знаем само половината истина ми се струва. Ако мед сестрата е отказала да изпълни задълженията си и е застрашила човешки живот? Защо не е арестувана и тя?

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Вероятно

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "666®":

    е отказала на извърши това, което въпросната е наредила. Уточнявам - преди години закъсат с кола точно в Правда. Оказа се, че нямаше човек да говори на български. Дано ситуацията се ка да е променена.
  • 6 Тодор

    10 0 Отговор
    В шуменското СО, медицинска помощ, дали ще се оказва, или не, се определя по длъжностна характеристика от дежурния лекар. Сестрата изпълнява неговите нареждания. Това не е първият, нито ще е последният задържан за хулиганство. Просто мястото е конфликтна точка.
  • 7 месара

    12 1 Отговор
    бхк,еврома и дром веднага да се активират и да защитят онеправданата ! “ независимата “ да организира протест на площадо в неина защита , а импексова на Лъвов мост !
  • 8 Активист на БКП

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "666®":

    Ти на разследващ журналист ли се правиш? Айде моля ти се,да не лежиш у Белене!!!
  • 9 социолог

    17 0 Отговор
    Фактите са - има електорат , който не става за нищо, но иска от държавата. Няма държава , която да е толкова богата, че да издържа 80% траш. Дори ЮСА имат бедни и навлеци.
  • 10 До кога

    14 4 Отговор
    Имам чуството че човешки живот все по малко се цени, а това е най–висшата ценност. И лекарите /не всички/ стават все по груби алчни арогантни и безкруполни. Не разбирам след като не искаш да лекуваш хората и не ти пука за човешкия живот защо вобще работиш като лекар?

    Коментиран от #12, #13, #14, #18

  • 11 въй

    7 4 Отговор
    Тия лекари нямат, тръгнали да ги нападат. Що не го карат направо на врачки и баячки, дотам ще стигнат ми се струва, може и да ги излекуват от простотията, ако не, светът ще се поизчисти.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мъка

    9 2 Отговор
    За всичко са виновни Русия и САЩ.Ако не бяха избързали с края на Втората Световна Война,оня с мустачките щеше да е поразчистил шлаката..
  • 16 ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааа":

    от ''белия'' електорат на БСП ще да е.
  • 17 Севим

    4 0 Отговор
    Поправете си новината колежката е нападната когато се опитва да окаже помощ,сцената се развива в планов прием,пасивната е изпратен без кардиограма с диагноза пневмония,а излиза с масивен инфаркт и още нещо задържаната е освободена преди 24 часа!

    Коментиран от #22

  • 18 бобо

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "До кога":

    Хайде, хайде! Лекарите са като всички нас- Ядат, пият, плащат сметки, и се напъват в тоалетната. И на тях им е дошло до гуша да ги изнудват с приказките за човешкия живот и безплатно лечение.

    Коментиран от #19

  • 19 Най-добре е здавеопазването

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "бобо":

    да стане частно. Тъй и тъй си плащаме, като ходим там(прецедент в цял ЕС!), тъй и тъй докрай отбягяваме да ходим дори на годишни прегледи, само дето ни удържат от заплатите(които работят де) и си получавате пари наготово, за да ни гоните с отношението си после ако не сме тип "златна кокошка", или пък дори не ни приемате, ако сме безработни. Когато се научите като нормалните хора да припечелвате абсолютно всеки лев с труд, а не да ви дава държавата наготово, тогава ще си оправите и отношението. Има и по-лоши от докторите, но не са като всички нас. Един свестен доктор ми казва, че не ходи на вашите събрания, щото само, ама само за пари говорите. Искате да сте по-богати от другите и уви, явявате се като предатели на справедливостта. Да е жив и здрав тоя човечец, макар и толкова рядък, макар че знам и още една история за доктор, напуснал болница, заради несъгласие с корупционни практики.
  • 20 Удари бялата мафия

    3 1 Отговор
    Не заслужават добро отношение, търговците на плът.
  • 21 БПФ

    4 1 Отговор
    Първо - уточнете етносът на нападателката - макар че се подразбира.
    Второ - това, че медицинската сестра е отказала помощ, е лъжа на хъхрещата.
    Трето - уточнете, че пациентът, както и цялата тумба с него, са били неосигурени... което не им е попречило да са нагли и да искат едва ли не да ги носят на ръце, ама с нашите пари.
    Четвърто - преди доста години вече парламентът прие по-строги наказания (затвор) за нападение над лекари на работното им място... но досега няма НИТО ЕДИН вкаран в затвора... и някой, например оня тулуп с каскета, трябва да обясни защо !!! Каква файда, че народното събрание приема закони, щом съдебната система отказва да ги прилага? Разбирате ли защо по конституционен път трябва да се ликвидира пълната независимост на съдебната система?
  • 22 Пламен

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Севим":

    То защото от март месец всички са с "пневмония"! И това, че е сгрешена диагнозата, отговорността чия е?... А сега като вдигнаха парите за "пневмонията", какви инфаркти?! Кеш му е майката, като за последно точат ГЕРБерите хазната. Та и "Убийците в бяло", така!