Last news in Fakti

4 Август, 2020 14:00 2 150 3

Шофьор уби пешеходец на пътя Видин - Рупци

  • убит-
  • пешеходец

Мъжът, който се е движел от Видин към Рупци, бутайки велосипед, е починал на място

Шофьор уби пешеходец на пътя Видин - Рупци - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На 3 август в 23.07 часа на тел.112 постъпил сигнал за катастрофа с жертва, станала в района на кръстовището на главен път Е-79 и общински път Видин-Рупци. Това съобщиха от ОДМВР-Видин. 

При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че лек автомобил „Мицубиши“, управляван от 42-годишен водач от гр. Лом,  блъснал пресичащия пътното платно 56-годишен пешеходец от Новоселци.

Мъжът, който се е движел от Видин към Рупци, бутайки велосипед, е починал на място. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница.

Пробите на шофьора за наличие на алкохол и наркотици са отрицателни. Работата на разследващите по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо

    4 8 Отговор
    Защото получават условни присъди. А трябва от 20 до живот
  • 2 Колоездач

    1 2 Отговор
    Ей не разбирам? При бай Тошо правех по 80 км на ден, и в цяла България беше така! И не помня да ни е блъскал някой шофьор! Всеки ден по 5-6 часа на пътя! А днес един пешеходец да излезе на пътя и го удрят!
  • 3 Мим33

    2 2 Отговор
    Ами този шофьор от Лом.То там са повече българоциганите,та предполагам шофьора как е взел книжка,ако е законна..