6 Август, 2020 15:12 2 911 4

Двама мъже са наръгани с нож в Русе

  • нож-
  • мъже-
  • русе

Работата по изясняването на случая продължава

Двама мъже са наръгани с нож в Русе - 1

Служители на Второ РУ изясняват сигнал за спречкване между трима мъже, при което двама са били наръгани с нож и настанени в болница. 

Вчера вечерта, около 19:30 часа в полицията е постъпил сигнал от спешното приемно отделение на болница „Канев“ за двама мъже, приети в медицинското заведение с наръгване от нож. За изясняване на случая са изпратени служители на Второ РУ. Те са установили, че болницата са посетили двама русенци на 39 и 45 години, като единият е с повърхностни наранявания в областта на стомаха, а другият с нараняване в областта на гърдите и се е наложило да му се направи операция.

Според първоначалната информация въпросните двама мъже  влезли в конфликт с друг мъж от Русе на 62 години, който им е нанесъл ударите с нож.

Разпрата е станала в района на Източната промишлена зона в Русе, вчера вечерта около 19 часа. Сигналът е документиран от полицията и е започнало разследване, в хода на образувано досъдебно производство.

62-годишният мъж е бил установен и задържан от органите на реда. Работата по изясняването на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    11 2 Отговор
    Този дед ~супермен!
  • 2 Просто българите са тренирали

    8 1 Отговор
    За кандидатстване за работа в германските кланници
  • 3 plskq

    2 0 Отговор
    Е, двана на един...по-млади...нормално.
  • 4 За туй

    0 0 Отговор
    Стрелям аз.... който много му знае балалайката замлъква завинаги понякога