10 Август, 2020 14:14 3 636 5

Има арестуван за убийството на бизнесмена в Сливенско

  • бизнесмен-
  • убийство-
  • сливенско

Тялото на Стоянов бе открито рано сутринта на 21 юли край напоителен канал

Има арестуван за убийството на бизнесмена в Сливенско - 1

36-годишен мъж от Сливен е задържан за убийството на сливенския бизнесмен Стоян Тодоров Стоянов. Арестът е извършен в края на миналата седмица. Това съобщи пред журналисти говорителят на Окръжна прокуратура-Сливен прокурор Ваня Белева, цитирана от "Фокус".

Тялото на Стоянов бе открито рано сутринта на 21 юли край напоителен канал в село Панаретовци.

Според прокурор Белева, извършителят се е познавал добре с 45-годишната жертва, но на този етап от прокуратурата в Сливен отказаха да коментират какви са били конкретните причини за спречкването с фатален изход.

Очаква се прокуратурата да оповести подробности за мотивите за убийството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак ли традиционното уреждане

    3 0 Отговор
    На сметки по старобългарският начин....с калъчката?
  • 2 Интересно

    4 1 Отговор
    Кво ли и станало да го утрепе така зверски?

    Коментиран от #4

  • 3 Гинес

    4 0 Отговор
    Нашето разследване е най-бързото в света.
  • 4 гого

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Интересно":

    пари
  • 5 Вчера го арестуваха

    6 2 Отговор
    Пред цялото село...убиеца е продал земя на бизнесмена но са оставали 2 години субсидия и са имали уговорка килъра да си взима субсидията още 2 години и да не казват на никой ,след 2 години Стоян да прави каквото иска....Тяната обаче подал документи да почва да обработва и представил доказателства за продажбата на земята като след това някаква европейска комисия е глобила килъра с 50 000 лв. Защото май неможе да продаваш докато получаваш субсидий или е трябвало доброволно да ги спре а не да се опитва да прави шашми.... и така пада му пердето и в гръб изпразва пълнителя...това е историята