Last news in Fakti

26 Август, 2020 12:25 11 461 28

Кошмарни версии за мистериозното изчезване на Янек (ВИДЕО)

  • янек миланов

Вчера братът на Янек Миланов - Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев

Кошмарни версии за мистериозното изчезване на Янек (ВИДЕО) - 1

Следите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция. За последно бил видян да се качва в автомобила на бивш гард на братя Галеви, с когото имали стара вражда.

Миналата седмица беше организирано мащабно претърсване на язовир "Дяково".

Вчера братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов - Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев, информира Нова ТВ.

Двамата разговаряха в Съдебната палата в София. Обвинител номер 1 увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

„Бяхме на пейката, както всяка вечер. Очаквахме Янек да се върне. Когато дойде си остави ключовете при нас и каза, че ще се върне след малко. Това малко така и не дойде”, разказва една от съседките.

Тя добавя, че той не е казал къде точно отива. Не била видяла и в коя кола се качва той, но камерите са запечатали момента.

"Този страх, който цари в град Дупница, трябва да бъде спрян. Това, което се случи, е абсурдно. Абсолютно недопустимо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града.

Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозно притеснение какво се случило с него. Главният прокурор ме увери и аз имах възможност да видя, че всичко, каквото може да бъде направено, ще бъде направено", заяви Марио Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    51 86 Отговор
    Главният прокурор е наистина номер 1. Да се върнем назад в годините и да видим дали е имало такъв Главен прокурор. Естествено, че всеки иска да спъне работещия Главен прокурор, защото им пречи. Дано не си подаде оставката заради една шепа хора искащи оставката му..

    Коментиран от #4, #21, #25

  • 2 МВР

    26 10 Отговор
    Не бе ние като хванем 5 корена сме много силни! Знаете ли как са ни учили да скубем в академията, направо вадете каквото имате!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 3 Отговор
    убили са го мутрите на ГАЛЕВИ и са го заровили знаете почерка и унищоженията който вършат бг мутрите

    Коментиран от #8

  • 4 Бурканбанк

    10 36 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Единственият работещ главен прокурор беше Никола Филчев, защото при неговото управление се избиха взаимно 90% от мутрите в България. Ако сега той беше главен прокурор щяхме да изметем и последните остатъци от тая паплач.

    Коментиран от #9, #14

  • 5 Как

    36 6 Отговор
    е възможно дни наред след изчезването му , никой да не дойде на мястото , където е видян за последно и да разпита свидетелите ?
  • 6 Киро

    50 2 Отговор
    Хубаво е медиите да видят броя на безследно изчезналите за последните 10 години. Цифрата е ужасяваща.
  • 7 Спиро

    39 11 Отговор
    Aбе, не че нещо, ама тоя бивш гард задържан ли е? Разпитан ли е? Ако не защо?! Да не е кръсник на бойко нещо недосегаем??? Ало, прокуратурата, май ви бива само да претърсвате с барети детски магазини!!! Гешев, оставка и затвор за теб и шефа ти!

    Коментиран от #10

  • 8 Птица ли е Самолет ли е Не това е Суперм

    14 13 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това е работа за президента,само той може да се оправи с мутрите.Той ще ги изгони вън.
  • 9 Страната на Лъвкрафт

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бурканбанк":

    Помним го,той самия беше много добър със сатъра.
  • 10 МВР

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Спиро":

    Обадихме му се на гарда и каза , ча Янек тръгнал да лови риба и от тогава не го е виждал. А ти я да те проверя дали си паркирал правилно
  • 11 Е и ?

    21 2 Отговор
    ,,За последно бил видян да се качва в автомобила на бивш гард на братя Галеви, с когото имали стара вражда."
    Е и???
    Сега с ченгел ли трябва да ви видим думите от устата?

    Коментиран от #12

  • 12 Историк

    3 14 Отговор

    До коментар #11 от "Е и ?":

    Качил се в колата и отишли да се сдобряват. Пили, шмъркали , танцували до сутринта и поне едно време Васил заспал. Като се събуди какво да види...Янек вече помпа трето дете на новата му жена 😂

    Коментиран от #13

  • 13 Е и ?

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Историк":

    Ами няма лошо.
    Да сядат от факти и да го пишат това !
  • 14 явръйх

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бурканбанк":

    Че той Филчев си беше в Бояна на събирането. Няма бивш Главен. Най-важното нещо е информацията. Там е много голямо блато. Не си мисли, че са се събрали да пият кафе. Имат достъп до всичко. Това си е репресивен апараг.
  • 15 РАДЕВ

    4 3 Отговор
    ТОВА СА МУТРИТЕ НА БСП.
  • 16 ВДИГНИ СЕ

    8 3 Отговор
    МАЯ,КЪДЕ СИ ??ЗАЩО НЕ ХОДИШ ДА ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕКА?
  • 17 Чичко тревичко

    15 0 Отговор
    Е защо не се е срещнал със министъра на вътрешните работи( а той да извика тази УТРЕПКА- началникът на дупнишката полиция!!! ( Които години наред прикрива престъпленията извършвани от Галеви и техните подчинени!!иначе жалко за момчето ! Време е за големи оставки в МВР Дупница!! И излитане на Галеви от града!
  • 18 Чичко тревичко

    3 0 Отговор
    Е защо не се е срещнал със министъра на вътрешните работи( а той да извика тази УТРЕПКА- началникът на дупнишката полиция!!! ( Които години наред прикрива престъпленията извършвани от Галеви и техните подчинени!!иначе жалко за момчето ! Време е за големи оставки в МВР Дупница!! И излитане на Галеви от града!
  • 19 Капама

    15 0 Отговор
    Да прав е коментар 17 ! Крайно време е след третото убийство в Дупница от братя Галеви( тоест от техни работници¡ Да се уволни началникът на РПУ Дупница ( световно корумпираният брат Динев!!! Да му бъде потърсена наказателна отговорност!!! Тоест затвор за помагачество! Прикриване и злоупотреба с служебно положение!
  • 20 Евала

    11 0 Отговор
    Та значи след подаване на сигнала в РПУ Дупница! 4 дни никой от полицаите на ходи до блока на изчезналият!! Евала Машала! Но какво да направят редовите полицаи след като е имало заповед от началника им( гр Динев!! Да забавят няколко дни търсенето докато каплата примирие това онова и изпере джипа си!
  • 21 тттттт

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Номер 1, ама циркаджия. Трябва ли всяко разследване да се бави докато някой лично не се ангажира и да се срещне с главния прокурор? Поредният парашутист в прокуратурата, ОСТАВКА И ЗАТВОР като за начало за тая подлога, само защото се е съгласил да изпълнява ролята си - на подлога!
  • 22 ПИШИ ГО БЕГАЛ. .

    7 0 Отговор
    СТАРА ВРАЖДА. .ВЪРНАЛ СЕ ОТ ФРАНЦИЯ. .МНОГО ПАРИ. ..@@@ДУПНИЦА @@@БРАТЯ ГАЛЕВИ @@ТОВА Е ДОСТАТЪЧНА ИНФОРМАЦИЯ. ..МИСЛЯ ЧЕ ЛЕЖИ НА ДЪНОТО НА НЯКОЙ ЯЗОВИР
  • 23 442

    15 0 Отговор
    АКО БРАТ МУ НЕ БЕШЕ ПУСНАЛ ИЗЯВЛЕНИЕ ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СЕ ПОТУЛИ.
    ИДЕАЛНО НЕСВЪРШЕНА РАБОТА ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА В ДУПНИЦА
    ДАНО МОМЧЕТО Е ЖИВО
  • 24 Наивник

    7 0 Отговор
    Браттъпа пък намерил на кого да вярва и разчита?!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Евала

    8 0 Отговор
    Началникът на дупнишката полиция е пряко виновен!!!!!!!! За това !!!!! Първо!!!- с това че толкова години беше и е! На хранилката при Галев! Второ защо каплата не се заведе на детектор на лъжата веднага !! А беше пуснат да си създаде алиби да укрие доказателства! Все въпроси на който трябва да отговаря този висок и снажен мъж ( 154см г-н Динев! Така че Гешев самосезийте се вече нямате нужда от мутри !!!! Освободете градовете
  • 27 Протестиращ

    1 0 Отговор
    Янек ще бъде открит след оставката на Боко и каскета от новите ръководства на МВР и ПРОКУРАТУРАТА. В момента те прикриват разследването.
  • 28 Пунтанара

    0 0 Отговор
    Щом Каскетът се е заел с разследването,логичен ще е резултата от него .Няма да са по-малко от 19 обвинения.