Last news in Fakti

14 Септември, 2020 15:00 4 254 8

11-годишна се бори за живота си след отравяне с алкохол в Благоевград

  • алкохолно отравяне-
  • 11-годишна

Къде е пило момиченцето и какво се е случило предстои да се разбере след разпитите, които полицията ще прави на родители и близки

11-годишна се бори за живота си след отравяне с алкохол в Благоевград - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Лекари от реанимация на МБАЛ Благоевград се борят за живота на 11-годишно момиче от Благоевград, изпаднало в тежко коматозно състояние след злоупотреба с алкохол. Това пише struma. com.

Детето е прието в интензивното отделение тази нощ.

Истинска отрова е алкохолът за крехкия детски организъм и е много опасно, казват лекарите, които информираха незабавно служителите от закрила на детето за издирване на родителите му.

Къде е пило момиченцето и какво се е случило, предстои да се разбере след разпитите, които полицията ще прави на родители и близки.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По случай

    26 1 Отговор
    първия учебен ден !
  • 2 ИзоСпорт

    43 5 Отговор
    Алкохолът е отрова за детския организъм! Енергийните напитки са повече от полезни. Кренвиршите без месо, но затова пък с ГМО-соя, също. Сиренето без мляко и то е полезно много. Месото с хормони и антибиотици е полезно, еле па ако е инжектирано с вода от гьола.
    Носенето на маски е полезно, понеже бактерите, които се въдят по тях, действат като витамин "Д" на децата. Обеднения уран, който се носи над половин България, след демократичните бомбардировки над Сърбия и той е полезен.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Criminal

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИзоСпорт":

    Забрави горенето на боклук, отравянето на водите, изсичането на горите, обгазяване от разни заводчета и още много много други, все полезни неща..................
  • 4 Е и ?

    27 2 Отговор
    Къде е проблема сега и за какво точно ревете ?
    Нали искахте да си ,,възпитавате" децата като краварите отатък океана ?
    Сиреч,рападжийската простащина и улицата оформят детето ви като човек.
    И в същото време,,олелеййй гошоууу,ко ша прайм сия"
    Ами каквото искахте,това си и получавате.
  • 5 Точно казано

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИзоСпорт":

    Отровиха всичко. ..така или иначе алкохола е 95% менте. ....изкуствени аромати. .цветове. .подсладител. .градуса производителите го вдигат даже и с дървесен спирт който е отровен и от него се ослепява. ...понякога добавят и антифриз който има сладникав вкус но е чиста отрова. ..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хккхх

    5 1 Отговор
    Ай, наздраве.
  • 8 Диверсант

    2 0 Отговор
    Да ви е честит дивият капитализъм и фалшивата демокрация !