23 Септември, 2020 06:47 3 101 8

Дрогиран беглец от проверка заби колата си в гараж

  • преследване-
  • дрога-
  • инцидент-
  • полиция

След преследване са задържани 19-годишният А. К. от Велинград, който е бил зад волана, и 34-годишният Ф. В. от София

Дрогиран беглец от проверка заби колата си в гараж - 1

Полицията във Велинград се въвлече в гонка с беглец от проверка през изминалия уикенд, завършила с катастрофа, предаде Канал 3.

Патрул подава сигнал за извършване на рутинна проверка на лек автомобил, но това принуждава водача да настъпи газта, което води до преследване. В хода му се вижда как два плика изхвърчат от колата. Скоро след това колата се блъска в гараж и там са задържани 19-годишният А. К. от Велинград, който е зад волана, и 34-годишният Ф. В. от София.

По-късно са открити и двата плика, като в тях са открити 6 грама амфетамини и 35 грама марихуана.

Тестът за наркотици на водача показал, че самият А. К. е употребил и двата вида по време на инцидента.

Двамата са задържани първоначално за 24 часа, а след това мярката им за неотклонение е удължена с още 72 часа, по информация на „Монитор“.

По случая са образувани бързи производства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Чакал

    4 18 Отговор
    Полицайте са се заяли с момчето.

    Коментиран от #2

  • 2 ГЕРБ = МАФИЯ

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    Дано "момчето", както му казваш, следващият път да нацели твоя гараж, кожения...

    Коментиран от #8

  • 3 Шофьор на джип

    7 1 Отговор
    Що в гаража, бе аматьор? Не намери ли някакво журналистче да нацелиш като мен? Слаба ти е била дрогата
  • 4 Перо

    7 0 Отговор
    Само жесток полицейски контрол и азиатско или американско правосъдие за нарко-разпространители ще оправят нещата. Тровят здравето на хората,още от ученическа възраст. Обикновено мутренската полиция /НСБОП/ играе заедно с тях,/хванаха шефа на специализираното направление/,а наказанието за полицейско корумпе,трябва да бъде доживотен затвор,без право на замяна,по съкратена процедура!
  • 5 дидка

    8 1 Отговор
    Защо не направят на депутатите тестове?Защо не правят тестове на тези така наречени вип гости в предаванията по телевизията било то манекенки певици общински съветници и прочие ?Повечето артисти от любимите ви български филми ? Предлагам сядаш по телевизията да говориш небивалици преди това тест за алкохол и наркотици да станеш депутат също по време на мандата също всеки месец тестове неочаквано!!!Това иска обществото както и за тези който приеха тези закони
  • 6 High

    6 0 Отговор
    Мен като ме спрат калпак свалят ама знаят ,че съм шофьор на място ! Мамините келеши не се спряха с изцепките тая година... На 19 кой му е купил кола? На дете кола не се купува, трябва да си я купи сам за да я цени!
  • 7 Психо

    3 4 Отговор
    Долни дроги.
  • 8 Алфа Чакал

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ = МАФИЯ":

    Ирония бе,брат.Ама вие гербаджиите дето се правите на комунисти така си приказвате.