25 Септември, 2020 10:30 4 382 11

Жена тормози Дряново

  • дряново-
  • агресивна жена

Тя се разхождала с пистолет и хвърляла яйца по съседите си

Жена тормози Дряново - 1
Кадър Нова тв

Агресивна жена броди по улиците на Дряново и тормози местните. Преди дни е влязла с газов пистолет в хипермаркет, а ден по-късно е хвърляла яйца по свои съседи. Местната психиатърка я е диагностицирала с шизофрения, но жената не е освидетелствана и не е настанена за лечение, съобщава Нова ТВ.

„Проблемът датира от 2 години, но от юни тя отказва да си пие хапчетата. Безотговорност ще е от наша страна да оставим човек с психични проблеми”, смята Мария Богданова, чиято кола е била замеряна с яйца.

Жената има дете, което е посещавало център за деца с увреждания. То обаче е отписано след скандал с жената, която е твърдяла, че служителите проявяват агресия към детето.

Пред Нова ТВ жената сподели, че е отишла в магазина с пистолет, за да се предпази от буйстващи младежи. Тя е на мнение, че е имала разрешително. Относно хвърлянето на яйца, според нея причината е кражба от дома ѝ. Подала и сигнал в полицията, но те прехвърлили вината върху нея.

Сигнали са подавани до общината, както и до прокуратурата, но решение няма. Жителите на Дряново искат жената да бъде настанена в център за лечение, за да не се влоши състоянието ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И жената

    19 1 Отговор
    и детето ѝ имат нужда от лечение и грижи !
  • 3 Подобна гледка

    7 1 Отговор
    Има една жена в Пещера, Пазарджишко, която си хвърля котенцета от най-високия етаж на блока пред спирката в началото на града, където е мостовия кран. Странно поглежда на хората, но дано това да не повтаря
  • 4 Не е от хубав живот

    16 2 Отговор
    Защото ги изоставиха на произвола болните хора с недостъпното скъпо здравеопазване, а що-годе уж здравите още ги доограбват политиците и пак с цел да унищожат народа.

    Коментиран от #10

  • 5 ДОКО

    12 3 Отговор
    ТОЧНО ТАКИВА ХОРА ТЪРСИМ ЗА ПРОТЕСТИТЕ..ЗАПОВЯДАЙТЕ..НЕКОЙ ТРЕБЕ ДА УЛУЧИ ТИКВАТА..
  • 6 ако всички си пият хапчетата

    6 0 Отговор
    Марешки ще стане Крез.
  • 7 Е какво толкова

    0 0 Отговор
    Церова кория не е далече от Дряново, да я "настанят" в лечебното заведение и ще се приключи.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 незнайко

    1 1 Отговор
    Жената вече е ясна !!! Защо е трябвало да ражда дете което ще стане като НЕЯ ??? Наистина не е хуманно, но по въпроса за деца с тежки увреждания от родилното трябва да се предприемат мерки веднага и на момента !!! Какъв е смисала на живота на тези индивиди ???
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.