28 Септември, 2020 11:03 2 992 22

Родител отказа да пусне детето си на училище заради тормоз

  • тормоз-
  • училище-
  • село баница

Ученикът разказал вкъщи, че е връзван зад сградата и принуждаван да пуши трева. Гонен е и с нож

Родител отказа да пусне детето си на училище заради тормоз - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Родител отказа да пусне детето си на училище в село Баница заради тормоз, на който го подлага по-голямо момче, предава NOVA. Ученикът разказал вкъщи, че е връзван зад сградата и принуждаван да пуши трева. Гонен е и с нож.

От Регионалното управление по образованието твърдят, че директорът не е информирал точно за такива случаи, но все пак има данни, че по-голямото момче е гонило по-малките, но извън сградата.

„Когато той се прибра каза, че няма да отиде на училище, защото го е страх от момче, което го е гонило, за да го намушка с нож. Същото момче го е хванало и принуждавало да пуши трева. Учителка, случайно преминаваща, е успяла да окаже съдействие”, обясни майката Владимира Ангелова.

Детето също разказа за случилото се. „Дойде при мен с червени очи и ме попита откъде съм. Когато му казах, че съм от Пещера, той извади ножка и започна да ме гони. Аз се качих бързо в автобуса, а шофьорът го изгони. Каза ми обаче, че на следващия ден ще ме заколи”, допълни момчето и посочи, че няма вражда с по-големия ученик.

Директорът на училището Теменужка Томчовска обясни, че е взела мерки. „Съставен е протокол, със случая са запознати и отговорните инстанции”, добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Чакал

    45 2 Отговор
    И сега ако това е свястно и интелигентно дете ще му остане травма.Този свят е за Бай Ганьовци.

    Коментиран от #7, #9

  • 2 Ливърпуул

    21 2 Отговор
    Проблемът е дрогата. Бащата пие като смок , детето още с неразвит мозък пуши трева и пие , после мозъкът откача и може и да убие друго дете. Институциите са с вързани ръце защото дрогираният също има права и за да се социализира трябва да е с другите-смятай....
    На спирката преди време видях млад баща с две малки симпатични дечица - кротки , едното протегна ръчичка към една кофичка за боклук и онзи му скочи като разярен шофьор на светофар. Децата се уплашиха ,а бащата си взе дозата цигарен дим и кафе и се поуспокои като злобно периодично гледаше децата , сякаш да се зареди с енергия , че е силен в нечии очи. Проблемът е дрогата - дори и тн.лека е проблем защото е с натрупване. И липса на ценностна система , това се налагаше още от 1990г у нас. Бог да ни пази.
  • 3 Criminal

    27 0 Отговор
    Бай ганьо няма навика да вади нож.......това е типично за едни тъмни и едни клъцнати съграждани............

    Коментиран от #18

  • 4 Грейс

    23 1 Отговор
    Алооу Боко що не на минеш към този изоставен край на "успешната" ти политика? Там освен цигани тук там има българи! Или си сигурен в "електората" там?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Псевдоним

    13 0 Отговор
    По принцип най-добре е първо да се евакуират детето и родителите, а после да се пусне "работна групичка".
  • 7 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    Не е виновен светът. Не се връзвай на "това го има навсякъде по света/Европа". Родината ни е превърната в Кочина и Територия. Гражданите я наричат К*неф. Бай Ганьовците са тук и сега и трябва да бъдат изметени и съдени за престъпленията си. Главатарят трябва да бъде притиснат да подаде оставка, иначе пътят ще бъде вовеки постлан единствено за хора от неговата каста - други байганьовци.

    Коментиран от #10

  • 8 Социалист

    10 1 Отговор
    Демокрация, сър
  • 9 Я стига

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    РЕВАХТЕ БЕ!!!! Мен все "институции" са ме пазили?? Всички по-стари сме ЯКО травмирани щом при такава ситуация/ако е истина/ отиваме и трошим главите и на бащата и сина бабаит!! Вие още ревете,докато чакате "институция" да ви реши проблема децата ви ще се пенсионират..ЕСТЕСТВЕНО със психолог!

    Коментиран от #11, #21

  • 10 Кенеф

    3 8 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    могат да нарекат България...Само кенефаджии и руски подлоги!!! Което е едно и също.
  • 11 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Я стига":

    Честно да ти кажа, съдейки от словото, което лееш, мисля, че наистина имаш някаква травма. По-скоро психоза, но прозира през написаните редове. Не се засягай, а се замисли.

    Коментиран от #12

  • 12 Я стига

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    може и да си прав...Доста травми имам! Но все още предпочитам ако детето ми има проблем,да го реша лично и качествено! Естествено след щателна проверка кой крив,кой прав!!
  • 13 Стига все

    2 3 Отговор
    Бай Ганьо! Бай Ганьо е като Дон Кихот за испанците, като Швейк за поляците и още куп други национални литературни образи. Той е събирателен образ, прост (може би само привидно), но но в никакъв случай не е простак или човек, който умишлено да навреди някому по такъв брутален начин, както понякога му се "пришива" тук в коментарите.
    П.С. Навсякъде хората се гордеят с националните си герои, а ние гледаме да с негативизъм на нашият... Това е грешно!

    Коментиран от #14, #22

  • 14 Грейс

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Стига все":

    А бе, моля те недей така! Не може простотията да е събирателен образ на българина! Нито Швейк още по малко Дон Кихот могат да се сравняват с Ганьо Балкански,
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    цигани са тормозили детето
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Criminal":

    в СЕЛО БАНИЦА ромите са мнозинство
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    няма тву ГАРА ГРАД БОЙЧИНОВЦИ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Алфа Чакал

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Я стига":

    Приятелю,не ме познаваш ,а приказваш какъв съм.Ти мен не ме мисли.Но момчето са го подгонили с нож без причина.Нападателя явно е бил надрусан и добре ,че момчето е избягало защото е можело до свърши много зле.И сега ти казвам ,че ако е възпитано и кротко дете ще го приеме по-тежък начин.И точно за това ти обяснявам ,че света е за Бай Ганьовци и тук вече визирам теб.
  • 22 Алфа Чакал

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Стига все":

    Бай Ганьо не е национален герой.Четете хора,четете.