28 Септември, 2020 14:38 3 870 2

Момче бере душа след пиянско сбиване и наръгване в Димитровград

  • пиянски бой-
  • наръган-
  • димитровград

По случая е задържан 20-годишен

Момче бере душа след пиянско сбиване и наръгване в Димитровград - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Момче е с опасност за живота след пиянско сбиване в Димитровград, съобщиха от полицията.

На 27 септември в 5:10 часа, е получено съобщение за сбиване пред дискотека на булевард „България“ в града. Изпратените на място униформени, констатирали, че с прободна рана в гърба, е 18-годишно момче след разменени обиди и след изпито количество алкохол.

При работа по „горещи“ следи, е задържан 20-годишен мъж, който направил частични самопризнания. В хода на разследването, в дома му на улица „Лонгоза“ е открит ножа, отговарящ на описанието, с който е извършено деянието.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Пострадалият е откаран в пловдивската болница, с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    дано оцелее момчето
  • 2 Гетото на завод Вулкан..

    0 0 Отговор
    Обитателите са гласоподавателите на Герб и ДПС!Обитаемите сгради са ведомствени,повечето от които са съборени и продадени като материал от орките, които са се самонастанили след ДЕМОНОКРАЦИЯТА...