Last news in Fakti

29 Септември, 2020 15:11 16 336 42

Зловеща драма с българка в Гърция! Майка на 4 деца се хвърли с кола в дере

  • българка-
  • самоубийство-
  • гърция

Свидетел твърди, че е видял жената да плаче малко преди да се хвърли в дерето

Зловеща драма с българка в Гърция! Майка на 4 деца се хвърли с кола в дере - 1

Шокиращо самоубийство на българка, майка на 4-ри деца разтърси Гърция. 30-годишната Миглена Стоянова-Мусхонас, родом от град Варна, сложи край на живота си като се хвърли с автомобил в 70-метрово дере на провинциалния път между Каланос-Комбигади на община Еримантос, Патра. Миглена оставя след себе си 4 деца сирачета - на 11, 8, 7 години и 6-месечно бебе.

30-годишна майка е починала от сериозни наранявания на гърдите и корема, пише в. Труд.

Причините довели я до това крайно решение са обвити в мистерия, според майка ѝ Кремена Петрова, която също от 12 години живее в Гърция.

„Пристигнах през януари 2008 година в Гърция, а през май пристигна и дъщеря ми, която се установи при мен. По-късно се запозна със съпруга си. През 7-годишния си брак до момента отглеждат 4 деца. Една дъщеря на Миглена и три от брака им”, разказва опечалената майка.

Свидетел твърди, че е видял жената да плаче малко преди да се хвърли в дерето. Показанията му, разпространени в интернет, по-късно са „изтеглени“, оставяйки съмнения за ролята на съпруга ѝ в инцидента.

Според майката Кремена Петрова показанията около смъртта на дъщеря ѝ са изключително противоречиви. Съпругът на починалата българка в предавания по гръцки телевизии изнася противоречиви факти около настъпилата смърт.

Според думите му, Миглена и той са били щастливо семейство, докато според майка ѝ през 2019 година Миглена е напуснала мъжа си и отишла при нея и е искала да се разведе. Причината да се върне обратно е, че научава за последната си бременност.

„Аз не поддържах близки отношения с тях, защото от самото начало бях срещу този брак. Показанията на зет ми се разминават.

Аз искам да разбера каква е причината за това крайно решение на дъщеря ми. След като са били щастливи, както твърди той, защо тя е посегнала на живота си.

И къде е съобщението, което тя му е изпратила преди да се самоубие? Защо твърдят, че няма такова, а на мен от полицията ми казаха, че има и са изтеглени всички нейни съобщения”, продължава да се пита майката.

Според нея, съобщението е изпратено в 18.00 ч. към зет ѝ, който го е отворил в 18.45 ч. „Аз приключих, не издържам повече, да се грижиш за децата”, са последните думи на Миглена според майка ѝ, както и според гръцки печатни медии, които са публикували текста на смс-а, който в последствие мистериозно изчезва.

„Те имат кафе. Там са се скарали. Дъщеря ми взима колата и тръгва към дома им. От там целува голямата си дъщеря и тръгва с колата в нервна криза.

Спира на едно място, пише смс, започва да блъска колата и да плаче, по думи на свидетел, след което той я вижда как се хвърля от скалата в пропастта. Свидетелят обаче сменя показанията си в полицията”, твърди майката.

Съпругът на загиналата българка отрича да му е изпратено съобщение по мобилния телефон, в което жена му да го информира, че ще сложи край на живота ѝ.

„Не знам какво се случи. Имам много въпроси. Деляха ни три минути разстояние. Последвах я с кола. В тези минути ли е решила да сложи край на живота си? Бяхме влюбени и щастливи. Дори един ден преди инцидента правихме планове", твърди той.

Майката Кремена Петрова е поискала да бъде разпита от полицията, поискала е думата по гръцки медии, където излиза и говори зет ѝ, но до момента среща само отказ.

Българското посолство в Атина не е уведомено официално към момента за настъпилото събитие и обстоятелства около него. Българският консул е предприел действия за установяване на контакт с гръцките власти, както и след сигнала се е свързал с майката на починалата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    13 86 Отговор
    Психопатка. Една такава по-малко. Не е трагедия.

    Коментиран от #12, #27

  • 2 Свобода

    82 16 Отговор
    Елини мръсни са гърците
  • 3 Има ли и други

    51 13 Отговор
    Готови да умрат заради гръцкият интерес?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Маляката

    62 11 Отговор
    Ще си намери друга славянска робиня!!Те поне са евтини!!
  • 6 Заключение

    81 8 Отговор
    Тези села са с по 10-20 къщи. Пустош и селска кръчма. Какво кафе, каква цивилизация?Там си е била робиня.

    Коментиран от #28

  • 7 ЪРП

    51 11 Отговор
    ОЩЕ ЛИ ТРУПАТЕ ПОЗОРЕН РЕЙТИНГ НА ГЪРБА НА ЧОВЕШКИТЕ ТРАГЕДИИ ?????
    ПОВЕЧЕ ОТ МИЖИТУРКИ СТЕ!!!!!!!!!!.........ОТДАВНА ВИ ОТСВИРИХ
  • 8 Ася

    62 9 Отговор
    Ами така е като жените си мислят,че след като се омъжат за богати чужденци всичко е щастие и любов само че не е така.За богатите мъже жените им са робини.

    Коментиран от #32

  • 9 Турчина

    47 8 Отговор
    Тази Гърция ви "изяде" главите.

    Коментиран от #13

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 1 Отговор
    БОГ да я прости сега дечицата остават сираци без майчица
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 2 Отговор
    мъжът и е направил да се самоубие тоест самоубита е
  • 12 СКОРПИОН

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Johansson":

    ти не си в ред човеко

    Коментиран от #33

  • 13 Перо

    19 4 Отговор

    До коментар #9 от "Турчина":

    Не Гърция,а толупа!
  • 14 жоро

    38 13 Отговор
    Жалко много жалко.И Жената и Децата.Но упрека ми е че Българката дава мило и драго за чужденец. Особено като чуе Негър или арабин,загърбва всичко само да е с тези.Свършихя се Българските Мъже.Та кой каквото търси си го намира.

    Коментиран от #36

  • 15 Йххккйхг

    35 7 Отговор
    Всеки да си говори, ама грък, ако види хубава българка е като ястреб на мърша. Много са добри, спор няма. Жена ми отиде за две седмици и се увлякла....яде бой, не лъжа. Вече няма да се увлича. Евра, елана яйтичка на парти, ела до у нас да се преоблека...ама не са виновни.гърците. Нашите са податливи. Все едно влизаш във филм. Острови, бели ризи, бели вина, морска храна, бриз...

    Коментиран от #22, #29, #37

  • 16 Теди

    38 6 Отговор
    Абе хората котка не вземат от гръцко, тея наште умрат да се женят за елини. Израснах в София в гръцки блок, та до болка ги познавам. Мир на праха на младата жена

    Коментиран от #38

  • 17 Бончо- лудия

    21 7 Отговор
    къде е тръгнала тая , да се омъжи за Византиец ,Българин ли неможала да си намери
  • 18 Гръцка любофф

    20 5 Отговор
    На 19години направила първото дете, след това на конвейр... Явно не е понесла мисълта, че е за разплод при византийците и да робува.

    Коментиран от #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Справедливост

    24 6 Отговор
    А БЕ БЪЛГАРО-ВИЗАНТИЙСКА ТИ МУ РАБОТА.НА ГРЪК МУ ПОДАЙ ПРЪСТЧЕ И СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ-ЩЕ ТИ ОТХАПЕ ЦЯЛАТА РЪКА.ТОЛКОВА АЛЧЕН И ЗЛОБЕН НАРОД НЯМА.ТУРЦИТЕ ЯКО ТРЯБВА ДА ИМ ГО НАБИЯТ НА ТЕЗИ ГРЪЦКИ КОПЕЛЕНЦА.БЪЛГАРКАТА ДА ПОЧИВА В МИР,НО ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ СИРАЧЕТА.ГРЪЦКА ПРОКЛЕТА ИЗМЕТ

    Коментиран от #34

  • 21 Роза

    19 2 Отговор
    В Гърция е хубаво да отидеш за кратко време-на курорт например-но не и да живееш там за постоянно.Чувала съм много разкази на българки,които са били омъжени за гърци и разведени,и всички казват едно и също-че са си представяли едно,а реалността се е оказала съвсем друга.Когато е млад,човек често греши.За съжаление,в някои случаи грешките се оказват фатални.

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #21 от "Роза":

    най добре еБЪЛГАРИЯ
  • 25 Дерманци

    4 4 Отговор
    Съболезнования зс младата жена.. Така като се женят за всяка Не български краставици Тъй е тя
  • 26 Ти дори не можеш да

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гръцка любофф":

    смяташ,
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гошо

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Заключение":

    Да ама там по тия села ерото им расте по двора ,а по нашите най много някои хилав магданоз да се завъди и плесенясала зелка
  • 29 Агент Солт

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Йххккйхг":

    Ястреба не се храни с мърша! Той улавя жертвата си и си е хапва!!! ЛЕШОЯДА се храни с мърша! Да си знаеш!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ха ха ха

    8 2 Отговор
    Много жени се подлъгват по тия противняци... приятелката ми се омъжи за един подобен педю, набълбука я с деца и я използваше само за чистачка и готвачка, единствено я пускаше да ходи до параклиса, дето им беше в двора.

    Коментиран от #35

  • 32 Мая Бугова

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ася":

    А на бедните-още по-големи
  • 33 СКОРПИОН

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "СКОРПИОН":

    До МНИМИЯ "скорпион" № 12 ! Мнимия, хубаво отговаряш на коментара на №1, но аз да те питам :ТИ, В РЕД ЛИ СИ ЧОВЕКО?! За кой пореден път се опитваш да обсебиш псевдонима ми?! Не знаеш ли, че псевдонима е част от самоличността на човека! Представяш се , и отговаряш от мое име в сайта! Внимавай в картинката! Аз съм истинския СКОРПИОН и няма да ти позволя до пишеш от мое име! Това се нарича кражба на самоличност и злоупотреба. Закона има мнение по въпроса! МНИМИЯ, не мисли,че морето е до колене, ще се УДАВИШ! Време е да престанеш с ПРОСТОТИИТЕ СИ !!! СКОРПИОН !
  • 34 Мая Бугова

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Справедливост":

    Напротив..на българин му подай пръст ш ще ти изяде главата
  • 35 Мая Бугова

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "ха ха ха":

    Това сога го сънува
  • 36 Мая Бугова

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "жоро":

    Задай си въпроса защо е така..защото чужденецът гледа жена си..а българинът го гледа жена му..та му гледа и комшийката любовница..а Ганю пие и пърди б
  • 37 Мая Бугова

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Йххккйхг":

    Е заради боя..пак ще ти избяга
  • 38 Мая Бугова

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Теди":

    Не в тръцки блок..в Булгаристан..в Гърция трябва да си живял..за да ги познаваш

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Грую

    4 1 Отговор
    Според мен не "Причините са обвити в мистерия" , а 'Причините са обвити в МИЗЕРИЯ" !
  • 41 Леля

    2 1 Отговор
    Има едно пророчество което гласи. :на никой човек не му пожелавам да е на мястото на гърците. Какво е искал да каже незнам. Но то съществува!
  • 42 Една българка, омъжена за грък

    5 3 Отговор
    Много сте смешни с простите си коментарчета 😁 Изобщо нямате идея за гърците като народ, култура и поведение. Чули сте по нещо от тук, от там и вече си създавате цял роман. За съжаление българите сме много по-лоши, по-злобни и нечестни от гърците.