Last news in Fakti

30 Септември, 2020 16:29 4 503 13

Проговори шофьорът, убил мъж край Дупница: Опита да направи обратен завой без мигач

  • дупница-
  • катастрофа

Автомобилът на жепееца беше толкова смачкан, че се наложи пожарникари да режат ламарините, за да извадят тялото му

Проговори шофьорът, убил мъж край Дупница: Опита да направи обратен завой без мигач - 1

65-годишен мъж от Сапарева баня загина при катастрофа край Дупница вчера. Пътният инцидент станал около 10 часа на главен път Е-79 близо до бензиностанция на ОМV на изхода на Дупница в посока София. Фолксвагенът на бившия жепеец, 65-годишния Иван Белчински, се сблъскал с „Ауди”, което се движело зад него.

Пред пътните полицаи мъжът, който шофирал аудито, заявил, че движещият се пред него “Фолксваген Поло” изведнъж, без да даде мигач, се опитал да направи обратен завой. В този момент аудито го ударило странично. Белчински загинал на място, съобщи struma.bg.

„Автомобилът на жепееца беше толкова смачкан, че се наложи пожарникари да режат ламарините, за да извадят тялото му”, споделиха очевидци.

На мястото на пътния инцидент пристигнаха дознатели, които ще изясняват обстоятелствата, при които е възникнало пътното произшествие. Линейка от Спешен център пристигна на място, но дежурният медик само установи смъртта на Иван Белчински. Беше взета проба за алкохол на шофьора на аудито, която е отрицателна.

Движението по Е-79 беше спряно и автомобилите минаваха през Дупница, което доведе до задръстване. Образува се километрична колона.

Тялото на загиналия в катастрофата Ив. Белчински е закарано за аутопсия в Кюстендил. Назначени са техническа експертиза на автомобила и медицинска, която при аутопсията да покаже дали загиналият мъж е употребил алкохол, или пък е имал здравословни проблеми.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Кюстендил.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор
    БОГ да прости ЧОВЕКА
  • 2 Ако това

    17 0 Отговор
    ... е снимката и да твърдиш, че този пред теб "изведнъж" е направил маневра, явно си бил с голяма скорост. А там мисля че има ограничение на скоростта!

    Коментиран от #5

  • 3 Лицемерче

    12 2 Отговор
    Ако задния беше моторист, сега щеше той да е пострадалият. И щеше да падне едно бълване на злоба, змии и гущери за донори и висока скорост.
  • 4 Мимч

    12 3 Отговор
    И аз мисля,че дори и да е правил завой,този от зад е карал много бързо и го е натрсал....
  • 5 Грешиш

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ако това":

    Точно така изглежда кола на EURONCAP тестовете ударена с 64 км/ч. Така че ограничението и 60 да е - удара е в рамките му. Само дето не разбирам как ще го удариш странично ако той от най лявата лента прави обратен. Вече ако го е правил от ДЯСНА лента е ясна ситуацията

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Грешиш":

    В голяма грешка си! Не отчиташ факта, че EURONCAP тестовете се правят с недеформируемо тяло, т.е. цялата енергия от сблъсъка се поема от деформациите на изследваното МПС, докато в този случай кинетичната енергия се поема от деформациите на ДВАТА автомобила! Така че, съвсем не е определяща тезата ти.

    Коментиран от #10

  • 7 Дълбоко Виждащ

    5 3 Отговор
    Лъже!!!Такива ,като този с АУдито са винаги прави,дори и в гроба!
  • 8 Оня с рикията

    3 4 Отговор
    Е повече нема да прави криви обратни завои. Аман от пишман шофьори дет са си купили правата да управляват автомобил.
  • 9 Жоро

    6 3 Отговор
    До 8ми..-човека е бил на 65г.къде измисли схема за купуване на книжки преди 45години,тогава и на полигон се е ходело и със сигурност е бил добър шофьор!По добре кажи,че може да не се е чуствал добре заради възрастта и не е разсъждавал правилно на момента и за което е платил с живота си!
    Да почива в мир!
  • 10 Ти грешиш

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    От години в тестовете се ползва деформируем блок а не солиден.
  • 11 кремиковци

    1 2 Отговор
    всеки ден такива пенсионери правят страшни суеволия ---добре че няма други жертви а само тези който се е мислел за бог на пътя
  • 12 Фактологъ

    1 0 Отговор
    В съседна Гърция обратен завой е забранен на територията на цялата страна, явно има защо.
  • 13 кочо

    2 0 Отговор
    в ъв държавата ни се навъдиха страшно безотговорни хора-ШОФЬОРИ.НЯМА ПРАВИЛНИК НЯМА АВТОМОБИЛНО УВАЖЕНИЕ.САМО ЕДНО ВИСОКОМЕРНО ЕГОИСТИЧНО ПРАЗНО ДЪРЖАНИЕ.ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНО НА ВСЯКА ЦЕНА НА ВСЯКА ЦЕНА.