Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 10:13 5 345 13

Млада шофьорка блъсна отзад кола на АМ "Хемус", прати я в канавката и избяга

  • катастрофа-
  • ам хемус-
  • бягство

Вследствие на произшествието е пострадала 68-годишна пътничка в ударения лек автомоби

Млада шофьорка блъсна отзад кола на АМ "Хемус", прати я в канавката и избяга - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

27-годишна жена блъсна отзад кола на магистрала "Хемус", прати я в канавката и избяга. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Варна.

Вчера около 19:30 ч. е съобщено, че на АМ „Хемус“ , в района преди гр. Девня, неизвестен автомобил е застигнал и ударил отзад „Опел Корса“, при което колата се завърта на платното и спира, влизайки в канавката.

Автомобилът, причинил инцидента, напуснал мястото на произшествието без да уведоми службите за контрол. След своевременно подадения сигнал, автопатрулен полицейски екип е установил колата на около 30 км., на АМ „Хемус“, в района на пътен възел Млада гвардия.

Колата е „Опел Корса“, управляван от 27-годишна водачка, спрямо която са предприети административни мерки по ЗДвП. Вследствие на произшествието е пострадала 68-годишна пътничка в ударения лек автомобил, която е получила контузии на глава, шия и гръден кош, оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виждал съм случаи

    5 13 Отговор
    Блъснатият отзад рязко влиза с ниска скорост в лявата лента и задният го подпира
  • 2 Големи тъпотии и щуротии....

    18 1 Отговор
    (неизвестен автомобил е застигнал и ударил отзад „Опел Корса“, при което колата се ) ,,,,,,Колата е „Опел Корса“, управляван от 27-годишна водачка, спрямо която са"""""
  • 3 ТОНИ

    24 0 Отговор
    Тази не може да бъде шофьор...о да простотия да не можеш да прецениш, че пред тебе има и други движещи се коли, не си сам в пустинята !!! Още повече избягала...съд, затвор и взета книжка...може би така ще се спре агресията по пътищата ни, която е ежедневие, особенно по магистралите !!!

    Коментиран от #13

  • 4 Пишете глупости

    18 1 Отговор
    "АВТОМОБИЛЪТ, причинил инцидента, напуснал мястото на произшествието без да уведоми службите за контрол." - съвсем децентно прехвърляте вината върху автомобила. Виновна обаче е шофьорката/водачът на автомобила.

    Коментиран от #10

  • 5 S74LK3R

    16 1 Отговор
    Днешното поколение , ербап зад клавиатурата, беглец в критична ситуация.
  • 6 Дълбоко Виждащ

    2 3 Отговор
    Опел корса не е танк ,а е слаба пластмасова кола,как е продължила на свой ход???
  • 7 Сашо

    6 0 Отговор
    В затвора веднага. Това е начинът.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хайл

    0 0 Отговор
    Не разбрах дали са били в насрещното 🤣🤣🤣
  • 10 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пишете глупости":

    Нали сега теслата я мъчат сама да кара та нищо чудно да се окаже вярна статията🤣🤣🤣
  • 11 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    2 0 Отговор
    А на мен Краварите ми направиха Раи България и се чудя на кои да целувам обувките.Нали така павят в Кравария.На балканите като коленичиш трябва да внимаваш за задника на къде са го обърнали управляващите.Да си в тон с МАФИЯТА.
  • 12 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    1 0 Отговор
    Голяма новина орел катастрофирал.Мафията ще купува машини за пехотата .Няма значение ,че няма пари за пенси.Ще платиме на Краварите за пенси.Нали за това сме с тях да взимат каквото им трябва.Ние следващите 100години да връщаме заеми.Мафията ще си живе на Корибските острови от комисиони.
  • 13 Свидетел

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТОНИ":

    Така ще бъде, докато се дават книжки срещу сексуални услуги! Вчера гледам пред мен стои колона автомобили и чака на червен светофар, отзад се приближава Мини Купър и спира зад последната кола. Минават 5-10 секунди нищо не се е променило и незнайно защо Мини Купъра тръгва рязко и удря спрялата кола от зад!? Излиза няква кифла и вдига скандал защо са спрели пред нея!?