Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 14:31 1 842 3

Задържаха шестима нелегални мигранти укрити в камион

  • гкпп капитан петко войвода-
  • нелегални мигранти

Случаят е от ГКПП „Капитан Петко войвода“ 

Задържаха шестима нелегални мигранти укрити в камион - 1
Снимка: МВР

На 6 октомври на ГКПП „Капитан Петко войвода“ пристигнал за влизане в България товарен автомобил ,,Ман”, управляван от чужд гражданин. При проверка с рентген са възникнали съмнения за укрити лица в него.

Камионът е разпломбиран от дежурните митнически служители, при което в товарното помещение са намерени шестима мъже, от които един се представил за сириец, останалите - за мароканци. Установено е, че незаконните мигранти са се скрили в камиона, след като срязали брезента на тавана. Открити са макетното ножче и иглите, с които е срязан и зашит брезента.

Незаконните мигранти са задържани. Уведомена е районната прокуратура. Образувани са бързи производства по описа на ГПУ – Ново село. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що пари

    5 0 Отговор
    направиха с тези бежанци ?!
  • 2 Gen Gurko

    8 0 Отговор
    Щом са нелегални, ще влязат ли в затвора, където ще работят за прехраната си , а след 5-6 години ще бъдат изритани откъдето са дошли? Или ще ми нарушите правата да ги зачислите да ги храним и обгрижваме?
  • 3 Перо

    3 0 Отговор
    Верни са последните два реда на #2.