Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 12:22 4 345 3

11 ареста при полицейска акция в Кресна и Сандански

  • кресна-
  • струмяни-
  • сандански-
  • акция

Съставени са били 31 акта за установени административни нарушения, от които 7 по Закона за българските лични документи, 24 - по Закона за движението по пътищата и 28 фиша за извършени нарушения по същия закон

11 ареста при полицейска акция в Кресна и Сандански - 1
Снимка: МВР

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела специализирана полицейска акция на територията на общините Кресна, Струмяни и Сандански. В извършването ѝ са участвали служители в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, „Специализирани полицейски сили“ в отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР гр. Благоевград, РУ Сандански и Дирекция „Жандармерия“, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София.

В резултат на предприетите действия от органите на реда към настоящия момент са образувани досъдебни производства за извършени престъпления – управление на МПС с регистрационна табела, издадена за друго превозно средство, и незаконно държане на високорискови наркотични вещества.

В хода на специализираната операция са били проверени 217 лица, като 11 от тях са задържани по Закона за МВР. Освен това контролните органи са проверили водачите на 179 моторни средства. Съставени са били 31 акта за установени административни нарушения, от които 7 по Закона за българските лични документи, 24 - по Закона за движението по пътищата и 28 фиша за извършени нарушения по същия закон.

Специализираната полицейска акция е била осъществена по линия за противодействие на битовата престъпност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ге$€фта

    2 3 Отговор
    Прокурорско-полицейската акция за административни неуредици мирише на БКП-държавен тормоз и терор с рекет и мародерство спрямо населението в Пиринска Македония, което осъди 4-5 пъти БКП+ДС-държава в евро-Съда за правата на човека! Това македонско малцинство и македонците в Б-ия (дето ги нямало в наличност -:)))) много страшни, бе - българеещото се мaнгo-БКП+ДС-шубе е голем страх!