Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 15:18 1 746 7

6 нелегални мигранти са задържани на АМ "Тракия"

  • нелегални мигранти-
  • ам тракия

Сред тях има и деца

6 нелегални мигранти са задържани на АМ "Тракия" - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Шестима нелегално пребиваващи на територията на страната ни чужденци са задържани на автомагистрала "Тракия" от пазарджишката полиция. Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Снощи около 22,30 ч. екип на сектор "Пътна полиция" засякъл в района на паркинг до бензиностанция група хора, сред които две деца.

При проверката е било установено, че са чужди граждани без документи за самоличност, влезли нелегално на територията на страната.

След извършване на първичен медицински преглед и при спазване на противоепидемичните изисквания групата е транспортирана до СДВНЧ-София при Дирекция "Миграция".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдул от Кабул

    6 0 Отговор
    Има напредък, предишните ги заловиха при Костенец.
  • 2 пътен полицай

    7 0 Отговор
    Камиларите е много трудно да ги различиш от нашите кочияши.
  • 3 антрашпиц

    6 0 Отговор
    Шест хванати,шестотин нехванати...
  • 4 безплатно такси

    5 0 Отговор
    Извозвайте ги в обратно посока бре, мекерета.
  • 5 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Мръсно нахално племе. А как и чаветата им монават през великата ограда? Или вече се въдят и ги изсират тука. Да ги отглеждаме, за да ни колят децата и внуците после за благодарност, тези животни.
  • 6 Грейс

    3 0 Отговор
    На тези паразити, прави ли им се тест и ние ли пак го плащаме? Хващат ги и обратно от там откъдето са дошли! Хайде стига ги обгрижват. От тези паразит е тръгнала заразата в Европа, не от Китай.
  • 7 Абе,

    1 0 Отговор
    как са преминали през великата валеркова стена ?!