7 949 57

Валери Симеонов изгуби делото срещу Слави Трифонов

Политикът ще трябва да заплати всички разноски по делото

Валери Симеонов изгуби делото срещу Слави Трифонов
Снимка: 7/8 TV

Върховен Касационен Съд взе вчера окончателно решение по делото заведено от Валери Симеонов
срещу Слави Трифонов, отсъждайки в полза на шоумен.

Валери Симеонов твърдеше, че в разследване, излъчено в “Шоуто на Слави” на 19.04.2017 г., е направено невярно твърдение, че в притежавания от него мотел “Козият рог” се настаняват български военнослужещи и съответно техният престой се плаща от българската държава, което, предвид държавния пост заеман от Валери Симеонов, е конфликт на интереси.

В решението на съда се казва, че “е установено, че собственик на мотел “Козият рог” е “Скат ООД” и че “в посочения период са настанявани военнослужещи Сухопътни войски – 42-ри механизиран батальон, Бригада механизирани сили, Сухопътни войски, Военно формирование 14200, Военно формирование 52740, батальон за логистично осигуряване, 2-ри Батальон, военно формирование 22180”.

Установено е и от Търговския регистър, че Валери Симеонов притежава 90 % от “Скат ООД”.
ВКС постанови, че “изложените факти от Слави Трифонов са истински, проверени в хода на изготвяне на репортажа и доказани в хода на съдебното производство.”

ВКС осъжда Валери Симеонов да заплати на Слави Трифонов всички разноски по делото.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 102 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Ннн

  287 11 Отговор
  Сега Слави е редно да заведе дело за клевета ,че лъжец и това уронва престижа му.

  Коментиран от #19

 • 2 Браво

  301 11 Отговор
  Браво на Слави Трифонов.Долу лъжеца Валери Симеонов който е позор за български представител в парламента!
 • 3 Гоуст

  193 5 Отговор
  Това Ич не е конфликт на интереси, ама Ич
 • 4 хa ха

  49 62 Отговор
  То наистина май само Валери е по-прост от Слави от управляващите. И даже това е много спорно.

  Коментиран от #47, #49

 • 5 Йозеф

  130 2 Отговор
  Яжте, остава да разберем на какви цени е заплащан престоя.
 • 6 хa ха

  21 83 Отговор
  двете хлебарки се борят за надмощие. Слави загуби в съда за регистрацията, Валерко загуби от Слави.

  Коментиран от #50, #51


 • 7 Въпрос

  163 2 Отговор
  Къде е прокуратурата,да се самосезира за конфликт на интереси.

  Коментиран от #16

 • 8 Оня

  164 3 Отговор
  И сега?Доказано има конфликт на интереси.Ко прайм?Къде е главният прокурор?Къде е Държавата?Къде е народа...

  Коментиран от #42

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 10 Грейс

  127 1 Отговор
  Ха, ха, ха, хитрата сврака с двата крака.! Как се облагодетелстват на "ползу роду" ~патриот е душа дава, но не своята, а на народа.,!
 • 11 Псевдопатриот

  101 3 Отговор
  съм аз. Далавери се наричам и паричките обичам. На държавата разчитам да се марково обличам. Докато съм аз на власг ще тъпча кинти в мойта паст.
 • 12 Последния Софиянец

  112 2 Отговор
  Валери Симеонов е фашист.Призоваваше полицаите да стрелят срещу нас.Не сме забравили.
 • 13 Хаха

  83 1 Отговор
  предвид доказателствата бих го осъдил на място...ще облече карирания костюм същата вечер ... защо криете сумата и броя хора ако въобще някога са стъпвали в хотела ... ,)
 • 14 Likos

  83 1 Отговор
  За жалост цялата система в България е такава! Всички властимащи щавят Българския народ чрез някакви схеми! Лустация и всичо в полза на народа! Всички които са били на власт и тези така наречени "бизнесмени" да бъдат проверени за произхода на парите! За жалост това няма как да се случи!
 • 15 GTR

  75 0 Отговор
  Много добре .....и какво следва....само да заплати разходите ? Само това ли ?
 • 16 КОНПИ

  79 0 Отговор

  До коментар #7 от "Въпрос":

  Не прокуратурата, КОМПИ трябва да се самосезира и този бургаски висш интелектуалец и почтен човек да й стане доживотен клиент - запори, взъбрани, безкрайно дела и съсипване на живота. Пожелавам му го от сърце.

  Коментиран от #26

 • 17 Сиганина от Бургас

  60 0 Отговор
  е бесен по цялата си крива глава
 • 18 Бесен Язовец

  12 50 Отговор
  Извънземното е спечелило този път дело!
 • 19 де е темида

  50 0 Отговор

  До коментар #1 от "Ннн":

  И освен това Валери Бабобиеца да понесе и последствията за конфликта на интереси демек , че облажил покрай политиката!
 • 20 Татарско робство през 21 век...

  61 0 Отговор
  Татарчето Валерко е пълен пример за патриот...,,.Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата."
 • 21 Радист

  38 0 Отговор
  Варели- ПОРТАтивнота телевизорче е "чао на мача"... Както пееше Хазарта, бит пес за парламента има и друг лек за хемароиди!
 • 22 Като свински черва

  44 0 Отговор
  Аз на теб - ти на мен! Това е в цялата "държава"! А има ли някой да се съмнява, че част от келрпира се е оказал на шкафа?! Отвратително е да си го помислиш само - единия с паспорти, друг с хотели, трети с тераси, къщи за тъщи, суджуци, тефтери, Барцелонски пъзели, ужас без край!!! А ние си чекаме Кьовеши, царчето, дедо Иван да "ни оправи"! И те наиатина ни оправиха- от всякъде!! Затова се опъват и не мислят за оставка - мандат поколения храни! А за затвор и Белене не им се мисли!
 • 23 Бесен Язовец

  13 15 Отговор
  Извънземно се замогна с пари от седерастите пред 20 г. на извънземното не му е чиста работата!
 • 24 Съда решения

  36 1 Отговор
  Валери и марешки да влизат в затвора доживотен затвор и конфискация на имущество.
 • 25 Любопитко

  40 0 Отговор
  А отделно да попитам - дали в хотела са били 10 човека, а докимента е за 20 /примерно/?! Мръсници облечени с власт! Сега, както освободиха Каменаров от БНТ, по същата процедура - и този тарикат!

  Коментиран от #54

 • 26 Да така е

  37 0 Отговор

  До коментар #16 от "КОНПИ":

  Но прокуратурата , може да се сезира и за бездействието на Комисията за Конфликт на Интереси.

  Коментиран от #43

 • 27 Този монголец

  37 1 Отговор
  Е много нагъл и най ОТВРАТИТЕЛНИЯ заедно с пеевски, оня от БАНКЯ и марешки. Държавата трябва да се прочисти от тези отрови.
 • 28 Майна

  33 0 Отговор
  НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАНО, БРАТЯ,...ТРЯБВА ДС СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ РАБОТИМ В ЧУЖБИНА ...! ИМА ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ В ПЛОВДИВ , НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК СИМВОЛИЧНО СЕ ПРАВИ КЛЕТВА ПРЕД НОЖА И ЗНАМЕТО, ЧЕ КЪДЕТО И ДА СМЕ, ТОВА , КОЕТО СПЕЧЕЛИМ ЩЕ ГО ВНАСЯМЕ В РОДИНАТА !!! ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА!
 • 29 Ако искате да я прочистим

  32 1 Отговор
  ТРЯБВА ДА ГАЛСУВАМЕ. Да гласуваме, за който и да било, но не за тях. Силни са заради корпоративния вот и евтините за купуване роми. Ако излезем всички да гласуваме ще ги отсвирим! ГЛАСУВАЙТЕ! Ако не гласувате, нямате право да се оплаквате. Всъщност всеки негласувал, е гласувал за ТЯХ!
 • 30 Помия до шия

  39 0 Отговор
  валери симеонов е изключително отвратителен и нагъл боклууук и крадец. Къде са прокуратурата и НАП да се задействат или и те са същите боклууци.
 • 31 лилавият венец

  27 0 Отговор
  Трябва да влезе в затвора с останалата сган
 • 32 ФАКТ

  24 3 Отговор
  НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СА СИ ВЪОБРАЗИЛИ, ЧЕ НАД ТЯХ ДОРИ И ГОСПОД НЯМА, ЧЕ ТЕ СА ИСТИНАТА, ЗАКОНА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИМ МЪЛЧАТ, ДА СЕ НАВЕЖДАТ, ДА НЯМАТ ПРАВА - ИЗОБЩО БЪЛГАРИНА ИМ СТАНА РОБ. СКАЛЪПВАТ СИ ПР КОГАТО И КАКТО СИ ИСКАТ С ЛЪЖИ И НАРОДА СЕ РАДВА. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НАМЛЯХА И ЕДИН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ РЕШИ, ЧЕ ВСИЧКО ЛОШО Е В МИНАЛОТО. ОТ ВЧЕРА ТУ БОМБА МУ ЗАЛАГАТ В КЪЩАТА, ТУ Е БИЛ В КОНТАКТ СЪС ЗАРАЗЕН С КОВИД-19 /ЗА ДА БЪДЕ НЕПРЕКЪСНАТО В МЕДИИТЕ И НАРОДА ДА СЕ ТЮХКА ЗА НЕГО, ЗАЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИ/, А НАЙ- ПРОСТАШКОТО БЕШЕ СЪС СКАЛЪПЕНИЯ НОМЕР НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ДАЖЕ ИМАШЕ В ДЖОБА СИ ОТРИЦАТЕЛЕН РСR ТЕСТ НАПРАВЕН В НЕДЕЛЯ И С НЕГО В ПОНЕДЕЛНИК 19.10.2020 БЕШЕ ЗАМИНАЛ ЗА ТАЛИН. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НА ИНИЦИИРАНИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СРЕЩА "БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА", ВЪНШНАТА НИ МИНИСТЪРКА ПУСКА ПИСМО ЗА ДА ОТКАЖЕ СРЕЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА В БЪЛГАРИЯ, ТАКЪВ ПОДОБЕН ПАРАДОКС В СВЕТА НЯМА И ТАЗИ ЖМРЪЦЛА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕЗИЛА, ЧЕ СА УВЕДОМИЛИ ЛИТОВСКИТЕ ВЛАСТИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е БИЛ В КОНТАКТ СЪС ЗАРАЗНО БОЛЕН. ДА ТАКА Е, НО ПРЕЗИДЕНТА НА 16.10.2020 Г. Е ПРИСЪСТВАЛ НА ПРАЗНИКА НА ВВС, НА 18.10. 2020 СИ ПРАВИ ТЕСТА И Е ОТРИЦАТЕЛЕН, В СЪЩИЯ ДЕН /18.10/ УСТАНОВЯВАТ, ЧЕ ГЕН. ПЕТРОВ Е С КОВИД-19. Е ИЗВИНЕТЕ, НО ПО-ГАДЕН И МУТРЕНСКИ НОМЕР, СЪТВОРЕН НА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ КОЙТО И ДА Е ПОЛИТИК ДОСЕГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И В СВЕТА НЯМА. НАРОДА СТОИ И ГЛЕДА, СЯКАШ НЕ ВИЖДА, ЧЕ ТОВА Е ПЛЮЕНЕ НЕ САМО ПО ПРЕЗИДЕНТА А И ПО НАС - ПО ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ И
 • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 35 ФАКТ

  20 1 Отговор
  ПРОДЪЛЖЕНИЕ: ТОВА Е САМО ЗА ДА МУ БЪДЕ СМЪКНАТ РЕЙТИНГА НА РАДЕВ И МУТРИТЕ ОТНОВО ДА СА НА ВЛАСТ. И ДА БЪДА ТОЧНА, РАДЕВ Е КРИТИКУВАЛ УПРАВЛЕНИЕТО, НИКОГА НЕ ИМ Е СПЕСТЯВАЛ ВЪРШЕНИТЕ НЕРЕДНОСТИ, ВРЪЩАЛ Е ЗАКОНИ ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ, КОИТО СА БИЛИ В УЩЪРБ НА НАРОДА И В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИЦИ, НАРИЧАЛ ГИ Е МУТРИ, ЗАЩОТО СА ТАКИВА, НО НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ Е ПРАВЕЛ НОМЕРА НА БОРИСОВ, ДОКАТО ОБРАТНОТО - 10-ЕТКИ СА. СЪЖАЛЯВАМ, НО БОРИСОВ ЗА ТОЗИ НОМЕР, КОЙТО ГО СЪТВОРИ ТРЯБВА ДА НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ОРЕЗИЛИ ПРЕЗИДЕНТА, А БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ИЗМЕННИЧЕСТВО НА РОДИНА.
 • 36 ТАКА Е

  23 0 Отговор
  ГОСПОДА, ЗАРАДИ ТОЗИ СЪЩИЯ, КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЦИЦАЛ БЕЗ ДА ДАВА НИЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ. ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ ЧЕТОХ СТАТИЯ С ИНТЕРВЮ ОТ БАЩА МУ, КОЙТО СЕ ЧУДЕШЕ ЗАЩО И КОГА СИНА МУ СИ Е СМЕНИЛ ФАМИЛИЯТА ОТ БАЛЕВСКИ НА СИМЕОНОВ. ЧОВЕК ДА ГО Е ГНУС ОТ ТАКЪВ - ДОКАТО ЧИЧО МУ АНГЕЛ БАЛЕВСКИ /БИВШ ЧЛЕН НА ПОЛИТБЮРО НА БКП/ Е БИЛ НА ВЛАСТ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ СЕ Е КАЗВАЛ БАЛЕВСКИ, А КАТО СЕ ОБЪРНАЛА ПАЛАЧИНКАТА СЕ Е ИЗВЪРТЯЛ НА 180 ГРАДУСА И СЕ Е ПРЕИМЕНУВАЛ, БЕЗ НИКАКЪВ СВЯН И ПАК ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЦИЦА. ОТВРАТ!
 • 37 ФИНЦИ

  20 2 Отговор
  БОКЛУК ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПАТРИОТИ ПЪЛНИ ИДИОТИ ТОЯ Е ЗА ЛУДНИЦА ВАЛЕРИ
 • 38 йокин

  11 1 Отговор
  Не мога да разбера,всички против ГЕРБ,а все печелят.
 • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 40 Интелигентен

  22 0 Отговор
  И този Валери Симеонов е все още депутат???????Такъв безочлив човек/депутат,веднага трябва да бъде ШКАРТИРАН.Знае,че е така и .......твърди обратното.Безочлив тъпигьоз мръсен мръсник,който дори не може да се избръсне,нито,като че ли,да се изкъпе.Смърдящ депутат,гаден,тъп,прост,бръщолевещ глупости.Нахален и проклет.Браво!,че са го осъдили.Ето,че има справедливост-така трябва да бъде-когато истината излезе на яве.
 • 41 Отдавна е време

  13 0 Отговор
  Както по времето на турското робство да се появят хайдушки чети, който да режат зелките на народните изедници
 • 42 Юридическо лице

  13 0 Отговор

  До коментар #8 от "Оня":

  Няма, нямааааа, Гешката е при бабичките с ракийката, мези и попийва с тях!!! Ха наздраве, да ни е на хаирлия наш Гешка!
 • 43 Да, може

  11 0 Отговор

  До коментар #26 от "Да така е":

  Но едва ли! Ний българите си имаме хубав лаф за случая - гарван гарвану око не вади, зщото. " разровиш ли го ще мирише" както е писал поета.
 • 44 JEFF

  12 1 Отговор
  Оставка няма ли да има ?
 • 45 Мда

  13 1 Отговор
  А кой ще осъди Симеонов сега, затова че е лапал държавни пари?
 • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  7 0 Отговор
  съдт се за конфликт на интереси интереса клати феса
 • 47 Добре е че си направил уточнение

  4 2 Отговор

  До коментар #4 от "хa ха":

  от управляващите......да не продължавам за теб.
 • 48 Next

  11 0 Отговор
  валерко-далаверко ще плати, ама с крадени пари от нас.
 • 49 Тъпчо

  3 5 Отговор

  До коментар #4 от "хa ха":

  Слави не е от упрявляващите

 • 50 Малката хлебарка

  5 1 Отговор

  До коментар #6 от "хa ха":

  реши коя е по голяма хлебарка. Голямата хлебарка е на власт а дребната се прави на съдник.
 • 51 До дребната хлебарка

  4 0 Отговор

  До коментар #6 от "хa ха":

  Съдебни решения не се коментират, те се привеждат в изпълнение, хлебарко.
 • 52 Добре де

  6 0 Отговор
  След като съда приема твърдението за вярно, то тогава какво се случва с конфликта на интереси и комисията оглавявана от Цацаров не следва ли да се самосезира или да бъде уведомена от съда с приложено копие на решението по делото?

  Коментиран от #55

 • 53 ПИСНА МИ

  3 0 Отговор
  ПИСНА МИ ОТ ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ, КОИТО СА СИ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ СА НАД ХОРАТА И МОГАТ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ! ПРЕКАЛЕНО МНОГО СТАНАХА НАЛАЗИЛИТЕ ПЛАТЕНИ, МИРИЗЛИВИ ХЛЕБАРКИ, КОИТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ХОДЯТ ОТ МЕДИЯ НА МЕДИЯ ЗА ДА ПЛЮЯТ ПРЕЗИДЕНТА И ВЕЛИЧАЯТ ПРЕСТЪПНИКА-МУТРА! НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СА СИ ВЪОБРАЗИЛИ, ЧЕ НАД ТЯХ ДОРИ И ГОСПОД НЯМА, ЧЕ ТЕ СА ИСТИНАТА, ЗАКОНА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИМ МЪЛЧАТ, ДА СЕ НАВЕЖДАТ, ДА НЯМАТ ПРАВА - ИЗОБЩО БЪЛГАРИНА ИМ СТАНА РОБ. СКАЛЪПВАТ СИ ПР КОГАТО И КАКТО СИ ИСКАТ С ЛЪЖИ И НАРОДА СЕ РАДВА. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НАМЛЯХА И ЕДИН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ РЕШИ, ЧЕ ВСИЧКО ЛОШО Е В МИНАЛОТО. ОТ ВЧЕРА ТУ БОМБА МУ ЗАЛАГАТ В КЪЩАТА, ТУ Е БИЛ В КОНТАКТ СЪС ЗАРАЗЕН С КОВИД-19 /ЗА ДА БЪДЕ НЕПРЕКЪСНАТО В МЕДИИТЕ И НАРОДА ДА СЕ ТЮХКА ЗА НЕГО, ЗАЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИ/, А НАЙ- ПРОСТАШКОТО БЕШЕ СЪС СКАЛЪПЕНИЯ НОМЕР НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ДАЖЕ ИМАШЕ В ДЖОБА СИ ОТРИЦАТЕЛЕН РСR ТЕСТ НАПРАВЕН В НЕДЕЛЯ И С НЕГО В ПОНЕДЕЛНИК 19.10.2020 БЕШЕ ЗАМИНАЛ ЗА ТАЛИН. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НА ИНИЦИИРАНИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СРЕЩА "БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА", ВЪНШНАТА НИ МИНИСТЪРКА ПУСКА ПИСМО ЗА ДА ОТКАЖЕ СРЕЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА В БЪЛГАРИЯ, ТАКЪВ ПОДОБЕН ПАРАДОКС В СВЕТА НЯМА И ТАЗИ ЖМРЪЦЛА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕЗИЛА, ЧЕ СА УВЕДОМИЛИ ЛИТОВСКИТЕ ВЛАСТИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е БИЛ В КОНТАКТ СЪС ЗАРАЗНО БОЛЕН. ДА ТАКА Е, НО ПРЕЗИДЕНТА НА 16.10.2020 Г. Е ПРИСЪСТВАЛ НА ПРАЗНИКА НА ВВС, НА 18.10. 2020 СИ ПРАВИЛ ТЕСТА И Е БИЛ ОТРИЦАТЕЛЕН, В СЪЩИЯ ДЕН /18.10/ УСТАНОВЯВАТ, ЧЕ ГЕН. ПЕТ
 • 54 Бачо Киро

  5 0 Отговор

  До коментар #25 от "Любопитко":

  Сигурно според фактурата хотелчето е било приютило 5000 човека.
 • 55 Гешу Каскетов

  3 0 Отговор

  До коментар #52 от "Добре де":

  Видях го делото, поприказвах си с колегата ЦацУ, всъщност съдът се е объркал, Валерко е невинен, те тея войници са били с дрехи с камуфлаж, както е редно за войници де... Въобще не ги в видял.... Което всъщност означава че хем Валери е прав и невинен, хем Каракачанов всъщност има страхотни войници в редиците, само малко техника им липсва и веднага покосяваме ВрагЪ! Валерко не ги е видял войниците, хем така доста е гледал, та ВрагЪ ли...
 • 56 ГЛАВНИЯ ГЕШЕФТАР

  5 1 Отговор
  ....Я ПО - ТИХО БЕ ХОРА ... ....ЧИ МОЕ ДА МА СЪБУДИТЕ... ....АЗ СЕГА СИ СПЯ ДЪЛБОКО И ДА ЗНАЙТИ, ЧИ ХИЧ И ФЪОПЩЕ НИ ВЪ ЧУВАМ...
 • 57 киро

  4 0 Отговор
  И само да заплати разноските по делото ли - и пито - платено ли !? А като е потвърдено че има конфликт на интереси КАКВО СТАВА СЕГА А ? АМИ ДА НАПУСКА ПОСТА !!!!

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.