Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 17:03 12 444 5

Откриха изчезнал 38-годишен бургазлия

  • изчезнал-
  • издирван-
  • стойко кандилов

Млад мъж, който прочел за драмата, се обадил на майката на Стойко и ѝ съобщил, че го е забелязал на чешма под кръста край кв. "Ветрен"

Откриха изчезнал 38-годишен бургазлия - 1

Близки на обявения тази сутрин за издирване 38-годишен бургазлия Стойко Кандилов съобщиха за щастлива развръзка по случая. Младият мъж е открит жив и здрав, пише "Флагман".

Млад мъж, който прочел за драмата, се обадил на майката на Стойко и ѝ съобщил, че го е забелязал на чешма под кръста край кв. "Ветрен", където вероятно е прекарал последните 24 часа.

38-годишният мъж е в добро физическо състояние. Няма информация защо сам се е отправил към местността. Полицията е уведомена, че бургазлията е бил открит.

Припомняме, че Стойко беше в неизвестност от 8 ч. сутринта вчера, когато за последно бе забелязан от съседи да напуска дома си в кв. "Ветрен". Той бе обявен за издирване тази сутрин след като от него нямаше ни вест ни кост повече от 24 часа. Мъжът бе излязъл сам, без телефон и без документи за самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо

    34 0 Отговор
    хубаво , че напоследък само лоши вести !
  • 2 Мим33

    37 0 Отговор
    И все пак има някаква причина да излезе без документи и телефон.Може би психични,нищо не пишите..

    Коментиран от #5

  • 3 стойчова

    9 2 Отговор
    работа...
  • 4 Внимание

    11 1 Отговор
    Сега всяка втора жена ще започне да издирва мъжа си , ако същият увисне някъде на разпивка
  • 5 София

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Човек който излиза навън без смартфон не е добре психически 🤯 !!! А всички ние които даже спим със смартфоните сме супер нормални 😅🙃