26 Октомври, 2020 18:17 4 961 7

ДНК потвърди коя е убитата в Радомирско

  • радомир-
  • разчленена

Жертвата е в неизвестност от началото на годината

ДНК потвърди коя е убитата в Радомирско - 1
Снимка: Shutterstock

ДНК пробите, взети по случая с изчезналата Антония Гервазиева Венциславова, потвърдиха, че това е тя. Това съобщиха от прокуратурата за "Дир".

"Потвърдено е, че костите са нейни. От косата не е извлечен материал, защото луковиците липсват", допълниха от прокуратурата.

Части от трупа на жената бяха открити скоро в Радомирско - череп и кости. Също така на мястото бе намерен и куфар с коса.

Майката на Антония разкри скоро, че криминалистите са взели проби от нея, за да ги сравнят с откритите останки.

Припомняме, че Антония, на 30-години, от радомирското село Копаница, е в неизвестност от 7 януари тази година.

Към момента има образувано досъдебно производство за отвличане.

Във връзка с проведените действия до момента е установено, че лицето, с когото Антония е живяла, е напуснало страната преди време.

По-рано от прокуратурата заявиха, че ако ДНК пробите докажат, че става въпрос за изчезналата жена, вече ще се води разследване за убийство.

Смята се, че Антония е удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Смята се, че той е заминал за Италия.

"Приятелят ѝ, с когото е живяла на семейни начала, е обявен за издирване", казаха още от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    22 0 Отговор
    Дано да заловят боклука и да го осъдят на 100 години...

    Коментиран от #6

  • 2 4м3н4л

    21 0 Отговор
    Прави впечатление как за много кратко време излязоха резултатие от ДНК експертизата по тоя случай, а в случая със сестрите Белнейски, всички медии ни убеждаваха, че за да има разултати трябват поне 2-3 години.... и така, докато случаят се потули и замаза.

    Коментиран от #7

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 0 Отговор
    БОГ да прости ТОНИ
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 0 Отговор
    някога за убийсци имаше смъртна присъда
  • 5 Един

    3 0 Отговор
    Снимка на заподозрения?
  • 6 Джугашвили

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Аз, не бих го съдил - сигурен съм, че би се променил, ако му се даде шанс на човека ... но, за всеки случай, предпочитам да го изгоря жив, щото може и да не се промени !
  • 7 Бклнжйй

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "4м3н4л":

    За 24 часа може ДНК профилиране, заедно с контролата. Но трябва да имаш сравнителен материал от двама души, а не да нищиш половин област, още повече, че от жертвата иди дойди ще имаш годен материал, но от извършителя...едни ръкавици хвърлени два пъти като ги навали и не стават за нищо. Предполагам,ако не са намерили годна шуковижа са правили митохондриално днк изследване, ама освен самоличност не виждам до къде са я докарали...