5 Ноември, 2020 14:05 3 988 20

Бесен водач на ATV засече жена шофьор, нарита автомобила ѝ

  • атв-
  • atv-
  • дупница-
  • джерман-
  • войната на пътя

Грозна изцепка от 26-годишен мъж в Дупница

Бесен водач на ATV засече жена шофьор, нарита автомобила ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера на кръстовището, образувано от улиците „Страхил Войвода“ и „Хан Аспарух“ в Дупница, 26-годишен водач на ATV от село Джерман е проявил агресия по отношение на друг участник в движението, съобщиха от ОДМВР-Кюстендил.

Мъжът е засякъл лек автомобил Toyota, управляван от 28-годишна жена, принудил я да спре, и имайки възражения срещу шофьорските ѝ умения, нанесъл няколко удара с крак по предната лява врата на автомобила ѝ, огъвайки ламарината.

26-годишният хулиган е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 варна

    26 2 Отговор
    проститута си е проститут
  • 3 А пък аз на моята жена съм и дал пистоле

    24 3 Отговор
    Извикайте го да дойде да и ритне вратата! Че да се отърва и от двамата!

    Коментиран от #4

  • 4 Румен

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "А пък аз на моята жена съм и дал пистоле":

    Обява: Изчезнали жена и куче. Награда за кучето.

    Коментиран от #5

  • 5 Гербът на ГЕРБ

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Румен":

    Имате ли дупка на вашата улица?
    Пропада ли в нея жена Ви?
    Или само кучето?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гъзаря с АТВ-то

    12 2 Отговор
    Вижте ме как се накарах на жената. Голям мъж съм нали.
  • 8 небрежнев

    18 3 Отговор
    "жена шофьор" на български се казва шофьорка. За сведение на пишещите има и думи като: певица, учителка, лекарка, врачка, ученичка, балерина, репортерка, журналистка и т.н. В мъжки род са професиите, но когато се говори за жена с определена професия, то се съгласува по род, защото жената не е професия, а човек с професия. Същото е и с цветовете - всички са в мъжки род, но когато се отнесат към съществително стават в неговия род (пр. Жъл цвят, жълто кокиче, жълта чанта). В този сайт често се защитават антиджендърски позиции, но с лекота се пропуска половата определеност в текстовете. Учете езика за да се разбираме. Едно е да кажа, че се гадже ми е колегата от университета и друго ако гаджето е колежка!

    Коментиран от #12

  • 9 Прост като налъм

    11 0 Отговор
    Сега от каското като му спретнат едно дело ще плаща като поп и с лихвите😂
  • 10 отегчен

    5 3 Отговор
    Вероятно не е било без причина ! Вчера една овца с джип спря точно срещу гаража ми и за да не и одаря джипа си врязах калника в стената на гаража...Добре ,че съм търпелив и не и напуках шамарите а сие размина само с няколко майни !!!

    Коментиран от #15, #19

  • 11 ЕИ ПАПУР

    0 0 Отговор
    ПЪЛЕН СЕЛЯНДУР
  • 12 Ти ако им беше редактор

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "небрежнев":

    До сега да си уволнил всичките тук!
  • 13 цербер

    2 0 Отговор
    Жена- шофьор е шофьорка или шофьорина.

    Коментиран от #20

  • 14 бобошен

    3 1 Отговор
    26-годишен водач на ATV от село Джерман е проявил агресия по отношение на другА участниЧкА в движението.
  • 15 село

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "отегчен":

    Не проявяваме ли толерантност и разбиране един към друг, ще трябва да се обърнем към правилника. Там никъде не се забранява да се спира пред гараж. Останалото е въпрос на култура.
    Спре ли пред гаража ти за година, ще я чакаш година, а тя ще те дебне с камера от третия етаж за да сбъркаш, и да те вкара в съда. "Лош закон, но закон!"
  • 16 Като гост

    1 1 Отговор
    Най-вероятно е имало за какво ама чак пък да чупи невинната кола. По-добре два бързи шамара на краката да внимава друг път.

    Коментиран от #17

  • 17 Бай Шиле

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Като гост":

    Умнико,има разлика,когато някой те засече умишлено и когато явно не.Истинският "карач" трябва да прави разлика и да не реагира като дивак.
  • 18 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    АТВ-то не е машина за улично движение, т.е. за движение в населено място !! Опасна машина .........
    Ако Тойотата не е спряла на време, и е бухнала странично изпречилото и се подобие на превозно средство, нацепвайки юнака в единия крак........Интересно с кой крак щеше дивака да рита вратата - със счупения или със здравия !?!?
    Вероятно преди това по улиците на огромния мегаполис Дупница, се е случило нещо друго между двамата водачи, за да реагира така МЪЖАГАТА. НО, не е това начина ! Ще си плаща - защо да го жалим!?
    Не съм специалист по български язик. Предполагам, че когато една предимно мъжка професия, започне да се практикува и от жена, не е кой знае каква голяма грешка, да не се съгласува по род и число. Достатъчно е преди професията да се постави "ЖЕНА" и е пределно ясно , че това е човешко същество . от женски пол. Някой професии съгласувани в женски род звучат много тромаво, грозно, неестествено, дори смешно. Според мен е възможно и не толкова осъдително да бъде "жена министър" , "жена шофьор", жена кранист" и т.н Думата има г-н Владко Мурдаров !!
  • 19 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "отегчен":

    Всеки ден някой ми взима предимство, или аз взимам на някого. Псувам на ум оплаквам се от некадърните шофьори с купени книжки и продължавам да си върша работата без да се задълбавам с глупости.
  • 20 Панацея

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "цербер":

    Не батьо, жена шофьорка е офшорка. Мен всеки ден ме засичат поне 10 пъти, затова и доста често пускам лумпени пред мен просто да не задръстваме движението, НО има и изключително нагла раса с по скъп автомобилен парк които не те зачитат за участник в движението, затова у багажнико има брадва да не ми ритат вратите, а да ги цепя на кубчета - може някой ден да ме пишат по вестниците, но други ще ядат жито и ще палят свещи. Хитреца когато е мъртав вече не е хитър!