Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 13:55 7 312 6

Хванаха известния дилър Шопа в Гоце Делчев

  • тодор шопов-шопа-
  • дилър-
  • наркотици-
  • гоце делчев-

В момента в затвора е синът му Димитър

Хванаха известния дилър Шопа в Гоце Делчев - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Мащабна полицейска операция "Антидрога " се проведе вчера в Гоце Делчев. Криминалисти от Благоевград, полицаи от местното полицейско управление и жандармеристи атакуваха домовете на оперативно интересни лица в града, свързани с разпространението на наркотици, съобщи Struma.com

В операцията изненадан в дома му с около килограм амфетамини, марихуана, хероин е популярния гоцеделчевски дилър Тодор Шопов-Шопа, многократно задържан за разпространение и притежание на дрога. Шопа е стар познайник на местните криминалисти. През 2016 година бе задържан и осъден за разпространение на наркотици и е с условна присъда.

В момента в затвора е синът му Димитър. Баща и син Шопови винаги са били сред сочените за едри риби в наркоразпространението в Гоце Делчев. По време на операцията бяха претарашени и други адреси, автомобили и места, където се подвизават интересни за полицията лица. Едно от тях полицията търси цял ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя дето го търсели цял ден

    17 0 Отговор
    Да вземе да им се обади понеже сигурно много се притесняват за него.Все пак цял ден го търсили!То излиза че Гоце Делчев е по-голям от Л.А. Made in Bulgaria
  • 2 кукумявки

    9 2 Отговор
    Оня с лозовите листа веднага го хванаха, а този с дрога години го наблюдават, а после цял ден го търсят
  • 3 Жак Фреско

    15 2 Отговор
    Известния дилър всички го знаем БОЙКО БОРИСОВ ,в момента дърпа и други като него към дъното и ще си намери майстора! Проста математика.
  • 4 един от града

    0 0 Отговор
    толкова ли нямате акъл да се сетите, че става въпрос за наркозависими,
    който се мотаят по гората, където си садят марихуаната
    и по близките села
    и не се появяват на адресите и затова не могат да бъдат открити.
    Ама вие в София сте много умни.
  • 5 Онуфри

    1 0 Отговор
    Оти се мъчат тия моми от полицията.Те със всичкия си акъл ли си мислят че ще спрат дрогата.Ма то акъла там май е доста дефицитен.
  • 6 Шопен

    1 0 Отговор
    Тошо Малкият Шопен
    За лична консомация са...