Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 14:22 3 198 10

Бракониери пребиха мъж след забележка в Димитровградско

  • бракониери-
  • побой-
  • димитровград

Освен, че го наранили с дърво, му счупили и задното стъкло на колата

Бракониери пребиха мъж след забележка в Димитровградско - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Досъдебно производство е образувано в управлението в Димитровград за побой, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал, след като на 11 ноември, е получен сигнал от 61-годишен мъж. Той заявил, че трима мъже са му нанесли удари по главата, след като им направил забележка, че бракониерстват в гората между селата Злато поле и Райново.

Освен, че го наранили с дърво, му счупили и задното стъкло на колата. След проведено разследване, са задържани двама от заподозрените мъже - 39-годишен жител на село Жълти бряг и мъж на 36 г. от Симеоновград.

Третият нападател е в процес на изясняване. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    40 1 Отговор
    100% са патладжани.
  • 2 Чук и Гек

    21 0 Отговор
    Нищо не разбрах! Раци ли са ловили, гъби ли са брали, дърва ли са крали....!? По пътя на логиката считам, че щом са го ударили с дърво, значи са били в гората!
  • 3 Гост

    26 0 Отговор
    Сега се почва сагата на човека. Жалко, че е бил сам и няма свидетел. Сега ония ще изкарата кошаревски свидетели и ни лук яли ни лук мирисали. В Територията трябва да се ходи със свидетел до рамото - особено когато си имаш даване с българската полиция. Българското правосъдие и правоохранителни органи не правят нищо друго освен да генерират повече престъпност и онеправданост. Цялата система работи, за да генерира хартия без стойност, коят всъщност оправдава заплатите на едни хора и която никой не чете. А и забравих - много объркани животи и изгонени в чужбина хора.

    Коментиран от #6

  • 4 ...

    25 1 Отговор
    Бъргарските полицаи са пълни смешници и нищо няма да свършат

    Коментиран от #7

  • 5 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    В САЩ НЯМАТ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ !!! СОБСТВЕНИКЪТ МОЖЕ ДА УБИВА ВСИЧКИ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ С КОЛКОТО СИ ИСКА / В НЯКОИ ЩАТИ / ОРЪЖИЯ + ПЛЮС ПОМОЩ ОТ ПОЛИЦИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ето на, на съседът от първия етаж се опитаха да влязат с взлом, тарашиха един апартамент, започват втория и вътре жена му, скачат през прозореца и ги няма. Човекът си има камери, хубаво са ги снимали лицата им се виждат ясно, колата им се вижда, номера пловдивски се знае. Той вика полиция, те само взимат записа, след седмица се обажда да види какво става, казват му: ами не ги познаваме, след месец се обажда пак и му казали, че и от Хасково не ги познавали, оттогава минаха две години, нищо. Няма никакъв смисъл от полиция, даваш им цялата информация, а те нищо не правят. По същият начин са и с крадци, хващаш ги на място, гониш ги, ама полицията само ги вписва и това е.
  • 7 Хаджиментов

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "...":

    Така е. Разследването ще се извършва от местни полицаи, които обикновено са клиенти на бракониерите.
    Зная няколко подобни случая, които се влачат от години и въпреки, че всички познават разбойниците, все прекратяат разследванията заради неизвестен извършител.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ХаХа

    2 2 Отговор
    Крали са дърва хората,помощите не им стигат за да си закупят......горките.Бат Бойко,помагай брат.