Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 19:22 2 082 7

Съдят мъж, убил 39-годишен и пратил баща му в болница

  • съд-
  • убийство-
  • сливен

Подсъдимият се ядосал, тъй като пострадалият нямал възможност да му върне парите

Съдят мъж, убил 39-годишен и пратил баща му в болница - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Й., подсъдим за опит за убийство на мъж и убийство на неговия син, извършени в град Сливен, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Слвиен.

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Й. Той е подсъдим за това, че направил опит умишлено да умъртви 66-годишен мъж (като опитът е останал недовършен, поради оказана квалифицирана медицинска помощ на пострадалия) и умъртвил 39-годишния му син. Престъпленията са осъществени на 2 юни 2020 г. в град Сливен. Те са квалифицирани по чл.116 от НК.

По време на разследването е установено, че подсъдимият имал неуредени финансови взаимоотношения с пострадалия 39-годишен мъж. На горепосочената дата Тодор Й. отишъл до дома на пострадалия, за да поиска парична сума, която му бил дал като заем. Двамата влезли в жилището и започнали да говорят. Подсъдимият се ядосал, тъй като пострадалият нямал възможност да му върне парите.

Тогава Тодор Й. извадил нож, започнал да нанася удари по тялото на пострадалия. В този момент бащата на пострадалия се намирал в другата стая. Той чул виковете на сина си и опитал да му се притече на помощ. Тодор Й. го видял, нахвърлил се с ножа върху него и му нанесъл множество удари по тялото (в областта на дясната раменна става и дясната подбедрица). Подсъдимият се насочил отново към 39-годишния мъж и продължил да му нанася множество удари с ножа (общо около 15 на брой – в областта на горните крайници, мишниците, двете раменни стави, гръдния кош и коремната кухина). Престъплението е осъществено по особено мъчителен за убития начин.

Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 26 ноември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Швейца

    8 0 Отговор
    Индиици?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Така е

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Швейца":

    Майка закла децата си,
    полицай се застреля,
    тези пък се саморазправят!
    Пълно лумпенизиране на нацията от диктатора Борисов.
    Въвежда локдаун, преди да е променен чл, 43., ал.3!
    Самият Борисов е беззаконник, а чакаме останалите да спазват законите в джунглата на ОПГ-ГЕРБ!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.