26 Ноември, 2020 16:41 4 352 13

Хванаха Каратиста да шофира дрогиран

  • каратиста-
  • дрога-
  • акция

Арестуван е и 42-годишен дилър от Пазарджик

Хванаха Каратиста да шофира дрогиран - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Двама наркодилъри са задържани при спецакция на пловдивската полиция. Амфетамин, кокаин, таблетки клоназепам и оборот, реализиран от продажби на дрога, са иззети от 5 адреса в Пловдив и Пазарджик.

57- годишният пловдивски дилър Костадин Д. по- известен с прякора си "Каратиста", е задържан от служители на отдел Криминална полиция и Специализирани полицейски сили в хода на спецакция срещу наркоразпространението. Мъжът, управлявал лек автомобил Фолксваген пасат бил спрян за проверка на главен път на разклона за гр. Стамболийски и село Цалапица.

Автопатрул на Пътна полиция го тествал и установил, че шофира под въздействие на кокаин и амфетамин. При последвал обиск и претърсване на превозното средство били открити наркотични вещества. Криминалистите предприели претърсване и на жилището, обитавано от лицето на територията на град Пловдив, а в последствие било установено и задържано още едно лице, от което задържаният се снабдявал с дрога - 42- годишен дилър от гр. Пазарджик.

В хода на неотложни процесуално- следствени действия са претърсени 5 адреса на територията на градовете Пловдив и Пазарджик, от където са иззети 50,04 гр. амфетамин, 1,18 гр. кокаин, електронна везна със следи от наркотици по нейната повърхност,както и таблетки клоназепам с тегло 0,87 грама. На адресите са открити мобилни телефони и парични средства в размер на близо 5 000 лева- от реализирани сделки с дрога от двамата мъже.

По случая е образувано досъдебно производство. Двете лица са задържани в ареста за 24 часа , а в последствие и за 72 часа с постановление на Окръжна прокуратура Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kvy

    11 0 Отговор
    Спокойно, ще го пуснат след 24 часа!
  • 2 Ивайло

    13 2 Отговор
    В хoдa нa нeoтлoжни прoцecуaлнo- cлeдcтвeни дeйcтвия ca прeтърceни 5 aдрeca нa тeритoриятa нa грaдoвeтe Плoвдив и Пaзaрджик, oт къдeтo ca иззeти 50,04 гр. aмфeтaмин, 1,18 гр. кoкaин, eлeктрoннa вeзнa cъc cлeди oт нaркoтици пo нeйнaтa пoвърхнocт,кaктo и тaблeтки клoнaзeпaм c тeглo 0,87 грaмa ....... малеее, това е ударът на века!!!
  • 3 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Снощи пиян замерваше Протеста от шестия етаж и вместо него арестуваха трима от нашите и ги биха в Четвърто районно.Това е мутренската правда.

    Коментиран от #5, #12

  • 4 XXXX

    10 0 Отговор
    Не може да бъде, това не е истина!!!
  • 5 Болшевик

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Тези "вашите" с петолъчки на шапките ли бяха?

    Коментиран от #6

  • 6 Последния Софиянец

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Болшевик":

    Еничарите милиционери бяха с петолъчки на челото и бранеха дъртия комунист Бойко Борисов.
  • 7 Пфф

    2 2 Отговор
    Въобще не ми пука за тези , никой не взима дрога насила. Дава им се по един касов апарат и да почват да плащат ддс. 5 бона са им е само седмичния оборот.
  • 8 hmhmhm

    4 0 Отговор
    пускайте го бързо - има да носи пратки на сума ти народ !
  • 9 БОРИСОВ.....БАТМАН БГ

    0 2 Отговор
    ТОЯ ПЪТ ШЕ ГО МАЧКАТ НА МЯСТО.....
  • 10 Фен

    3 1 Отговор
    Браво БОЙКО покажи им на тея престъпници как се прави
  • 11 БГ гражданин

    0 0 Отговор
    Не разбрахме какво стана с '' огромното'' количестжо хероин ''заловено'' с много шум в Студенски град !?....

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Само ги биха ли , да не ги изплющяха също!
  • 13 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "БГ гражданин":

    Стана голем купон, това стана.