Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 09:00 2 980 4

Жена вдигна на крак полицаи от три града за измислен грабеж

  • кърналово-
  • полиция-
  • инсценировка

Още не се знае какви са мотивите ѝ

Жена вдигна на крак полицаи от три града за измислен грабеж - 1
Снимка: Shutterstock

39 -годишна жена от петричкото село Кърналово е станала жертва на грабеж, съобщи Struma.com.

Трима мъже с автомобил я преследвали по пътя от Кърналово към Сандански и малко преди града я засекли с тъмен автомобил. Принудили я да спре. Извлекли я от автомобила ѝ, започнали да я бият, взели дамската ѝ чанта и телефона и избягали.

Това разказала през сълзи жената, която пътувала към Сандански, за да прибере мъжа си от работа. Разказът ѝ вдигна на крак полицейското управление в Сандански и колегите им от Петрич и Благоевград, в търсене на извършителите.

Криминалистите започнали разпити на жената и станало ясно, че тя лъже. Инсценирала грабежа, ходила дори до Спешния център да я прегледат, защото от боя и бутането си ударила главата лошо.

Цяла вечер полицаите нищят случая, къде са парите, какъв е мотивът за инсценировката? Две са версиите - или кърналовката е проиграла в казино семейните спестявания и се страхува от мъжа си, или дължи пари на някого и отклонява вниманието.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    21 3 Отговор
    Хулиганка,може и на тъпкач да е дала парите.
  • 2 One

    10 7 Отговор
    Гешев вече пътува натам. Сега лошо им се пише на айдуците в него район-ще събере местните полицейски шефове, ще тропне с крак и ще нареди:До три часа искам арестувани! И като се втурнат местните шерифи, за нула време ще хванат грабителите на горката лъжлива женица. Обаче...това няма да се случи. Ще я заплашат да я закачат на "трамвая", ще й кажат, че ще я оставят на милостта на мъжа й, и тя ще си признае. Кой знае какви ги е вършила, а от дървеният Господ всеки иска да избегне срещата с него. Истината е някъде там....ще прочетем в късните новини на Факти.
  • 3 Леле леле

    10 1 Отговор
    Голям ужас,всичко е тотал щета вече,особено жените.
  • 4 Той

    3 0 Отговор
    На тая възраст жените имат само едно в главата!!!