Last news in Fakti

2 Декември, 2020 08:12 6 889 11

Още двама арестувани за жестокото двойно убийство в Шумен

  • убийство-
  • шумен

Бащата на студента Георги също е задържан

Още двама арестувани за жестокото двойно убийство в Шумен - 1

Бащата на Георги Йорданов, сочен за убиец на баба си и дядо си в Шумен, също е бил арестуван за 24 часа.

Има съмнения, че Данчо Йорданов е помагал на сина си или че той е извършителят. Причината за това е, че 21-годишното момче, което продължава да е в ареста, има скорошна операция на китката на дясната ръка.

Били са му махани мъртви кости на ръката, все още е с превръзка. Не е левичар. Той тухла трудно вдига, как така с такава сила е удрял и умъртвил с метална тръба дядо си и баба си, разказаха за БЛИЦ разследващи, които имат съмнения за авторството на извършителя и не изключват версията момчето да прикрива баща си. Към момента бащата е свидетел по делото.

По този повод БЛИЦ се свърза със защитата на обвиняемия. Адвокат Стоян Донков каза: "Не вярвам в самопризнанията на клиента ми. Той е с претърпяна тежка операция и физически е невъзможно да нанесе тези удари. Затова съм поискал да му бъде направена съдебно-медицинска експертиза".

Другият човек, който е бил арестуван, е любовникът на убитата баба. 69-годишният Стефан И. е бил задържан за 24 часа в началото, когато се е проверявала версия дали убийството не и извършено по интимни причини. После той е бил освободен.

Както БЛИЦ съобщи, преди дни черна вест разтресе страната. Във вила край Шумен, зверски убити, бяха открити телата на Георги и Янка Атанасови.

За убийството беше арестуван внукът им Георги Йорданов. Както ексклузивно БЛИЦ разкри, в основата на драмата е апетитен имот в центъра на града, който дядото се канел да препише на лелята на момчето и да ощети майка му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 2 Отговор
    Гераците в действие
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 8 Отговор
    Работа за погребалното бюро в Шумен трябват парички за КОЛЕДА аз пък съм обещал на Деси санитарката от Лом да я водя на почивка.

    Коментиран от #4

  • 3 РАДИО ЕЛТО

    24 4 Отговор
    по времето на уж лошия соц за убийство даваха смъртна присъда
  • 4 АНОНИМЕН

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МЕЧО не кради никове и не се гаври с хората

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гневен.

    10 7 Отговор

    До коментар #4 от "АНОНИМЕН":

    Абе Козлодуйски пий си хапчетата и престани да пишеш глупости в форума, стига си ни занимавал с душевните си простотии.

    Коментиран от #7

  • 7 АНОНИМЕН

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гневен.":

    това не е козлодуца а МЕЧО краде никове и се гаври с хората та МЕЧО пише от град козлодуйския ник такива неща щото да го намразят ХОРАТА МЕЧО е от ПАЗАРДЖИК токайто та тоя МЕЧО гаври КОЗЛОДУЙСКИ а КОЗЛОДУЙСКИЯ Е с тежък инсулт
  • 8 Criminal

    7 1 Отговор
    Тая баба била много игрива бе !!!!!!!!!
  • 9 О паа

    7 1 Отговор
    А КАКВО СТАВА С ВЕЩЕСТВЕНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - МЕТАЛНА ТРЪБА, ПОСОЧЕНА ОТ МОМЧЕТО И ЗАХВЪРЛЕНА МЕЖДУ БЛОКОВЕТЕ? НЕЩО КАТО ДНК ЕКСПЕРГИЗА ПО НЕЯ???
  • 10 тъпанар

    4 0 Отговор
    21 годишно "момче"! Да, незначителна е моята забележка. Но да третираш 21 годишен като дете е леко манипулативно за общественото мнение. След 18 си е пълноправен възрастен с всичките му права и задължения. Не коментирам самото деяние ( кой, кого и как). просто моля за коректно писане.
  • 11 гост

    6 0 Отговор
    Бря 69 г. Любовник туи направо турски сериал бе