8 Декември, 2020 14:00 2 209 2

Втора акция по издирването на безследно изчезналия Янек стартира в язовир „Дяково“

  • янек миланов-
  • издирване-
  • язовир

Янек Миланов изчезна в края на юли. За последен път е бил засечен с Васил Капланов-Каплата

Втора акция по издирването на безследно изчезналия Янек стартира в язовир „Дяково“ - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Втора акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов стартира в язовир „Дяково“. От рано сутринта водолази, заедно с екипи на полицията извършват претърсвания в района.

„В зависимост от метеорологичните условия ще се преценява дали тя да продължи и през утрешния ден. В рамките на 12 дни това е втора акция на специализираните екипи“, обяви пред ИНФОМРЕЖА говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Янек Миланов изчезна в края на юли. За последен път е бил засечен с Васил Капланов-Каплата. Към момента бившият бодигард на Братя Галеви е в ареста с постоянна мярка “задържане под стража” заради заплаха за убийство към дупничанин, коментирал случая в социалната мрежа.

По досъдебното производство за изчезналия Янек Миланов все още няма привлечен обвиняем.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статистик

    3 0 Отговор
    Не е ли трета?
  • 2 Бай Хоягов

    0 1 Отговор
    Абе кой е този байо, че цялата държава занимават с него...