Last news in Fakti

18 Декември, 2020 17:41 4 337 13

Пълна мистерия около смъртта на Милен Лудия

  • бургас-
  • милен лудия

Убиецът го заключил в апартамента и си тръгнал

Пълна мистерия около смъртта на Милен Лудия - 1
Снимка: БГНЕС

Мистерията около убийството на 37-годишния бургазлия Милен Радев, познат в града в прякора Лудия, започва все повече да се заплита. По информация на Флагман.бг трупът му е бил заключен в апартамента на втория етаж във вход 9 на блок 55 в ж.к. "Славейков" между 3 и 5 дни. Милен е бил намушкан над 30 пъти с нож, по тялото му буквално нямало място, което да не е накълцано, разкриха криминалисти.

Интересното в случая е, че вратата била заключена. Това означава само едно - че е бил убит по изключително жесток начин, след което извършителят е напуснал жилището и е врътнал ключалката.

По информация на Флагман.бг трупът е намерен на земята в хола, завит с дебело родопско одеало. Бащата на жертвата се натъкнал на гниещото тяло, след като от 8 декември не можел да се свърже със сина си. Той си отворил с резервните ключове, които имал. Не знаел друг да има достъп до жилището на сина му, но и самият той не бил особено близък с Милен.

Съседи твърдят, че рядко виждали роднини да идват в жилището. За сметка на това често засичали странни хора от маргинални общности по стълбите. Милен редовно събирал тайфа отрепки в дома си. Пиянските им купони понякога създавали проблеми. В регистрите на тел. 112 има над 5 случая, когато патрулни екипи са идвали на място, за да укротят конфликтите.

Входната врата в момента е запечатана от служители на Врото РУ, докато стане ясно кой е садистичният убиец.

Припомняме, че Милен е стар познайник на органите на реда и прокуратурата. Той страдаше от параноидна шизофрения и епилепсия, но когато не приемаше лекарствата си често сътворяваше различни изцепки. Въпреки болното си състояние, съседите му го описват като кротък и спокоен, но без успокоителните ставал агресивен, а в съчетание с алкохол - нещата излизали извън контрол, викал и псувал всеки срещнат.

През 2018 г. Милен Лудия легна по средата на Околовръстното шосе, извеждащо трафика от Бургас за Слънчев бряг, в района на бензиностанция "Шел". През 2017 г. Лудия беше зверски пребит от дюнерджия срещу БСУ. Причината е, че Милен поискал да хапне без пари, но след като получил категоричен отказ, започнал да буйства и напада служителя, който от своя страна реагирал. Минути преди това Милен се хвърлил върху капака на преминаващ по бул. „Стефан Стамболов” автомобил. Само месец по-късно психичноболният мъж повторил коронния си номер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И къде

    21 0 Отговор
    е мистерията ?

    Коментиран от #13

  • 2 Абе

    22 0 Отговор
    Било е въпрос на време да се случи........такива екземпляри дето създават основно проблеми на другите са излишни! За съжаление в България те станаха прекалено много и най-често нещата се случват на принципа на естествения подбор.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хайл

    5 0 Отговор
    Марче как си,остави тези убийства
  • 5 Майстор на фалафели

    4 0 Отговор
    Явно все пак е успял да отмъкне набързо един дюнер!
  • 6 Митко

    12 1 Отговор
    Е каква да е тая мистерия? Един престъпник по-малко, по Коледа стават чудеса.
  • 7 Смях

    10 0 Отговор
    Кротък и спокоен, но псувал и налитал на всеки срещнат ? Тия чуват ли се какво говорят...съседите най-после ще отдъхнат!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ГОСПОЖО МАРИЯ А КАТО Е БИЛ ЛУД ЗАЩО НЕ Е В БОЛНИЦА ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧОДЕСА
  • 9 Роза

    3 1 Отговор
    Един нещастник по-малко!Никой няма да плаче за него!Смущава ме само жестокостта на убийството.Никой не заслужава да умре по такъв зверски начин и с толкова мъки!Предполагам,че този,който го е убил,е подобен на него.Дано да го намерят и да го затворят,за да не бъде заплаха и за други хора!

    Коментиран от #10

  • 10 Кво да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Роза":

    Браво за коментара :)
  • 11 инспектор Стрезов

    4 1 Отговор
    След като вратата е била заключена, става дума за явно самоубийство.
  • 12 Гост

    3 0 Отговор
    може да се е самоубил човека , и се увлякъл , не можал да си нанесе смъртоносно пробождане от 20-ия път
    отървал се
  • 13 ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "И къде":

    Ма ся кат умрял съседите как ще го опишат?