Last news in Fakti

19 Декември, 2020 20:21 5 275 16

Загиналите в Пловдивско младежи били до късно на купон в с.Чоба

  • пловдив-
  • катастрофа-
  • загинали

Загиналите в Пловдивско младежи били до късно на купон в с.Чоба - 1
Снимка: БГНЕС

До среднощ на купон в пловдивското село Чоба са били 18-годишният Христо К. и приятелката му Радостина. Двамата се удариха в стълб в селото и издъхнаха на място. Христо бил последна година ученик в гимназията в Брезово, а напролет е щял да бъде абитуриент, уточнява "Марица".

Както по-рано съобщихме, момчето е село Отец Кирилово и с приятели са били на купон в Чоба. Местни твърдят, че там здраво са се черпели. Още няма данни дали Христо да е употребил алкохол, след като е седнал зад волана. Засега има само проба за наркотици, която е отрицателна. Алкохолната ще бъде ясна по-късно.

Радостина пък е от село Царацово. Тя също е била на купона в Чоба.

Младежът е шофирал Голф, собственост на баща му, който бил запален по мощните автомобили.

Колата е летяла на пета скорост и първоначално се е забила в ограда на частен дом, а от удара се е завъртяла и се е блъснала в електрическия стълб. Няколко часа са престояли телата на двамата младежи в смачкания автомобил. Колата се е разбила около 1.00 часа след полунощ, едва към 5.30 часа пожарникари и полиция успели да извадят двете тела.

Това е четвъртата катастрофа със смърт само за две години на този завой, разказаха в Чоба. Кметът на селото Йордан Михайлов още преди време е поискал от общината там да бъдат изградени „легнали полицаи“, които да ограничават скоростта. Пътят бил асфалтиран и гладък като "масло".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен овчар

    39 4 Отговор
    В София всеки втори младеж се патка с кристали или пико....коката на бедните,този наркотик ти пърже мозъка и се мислиш за велик!

    Коментиран от #9

  • 2 Учуден

    33 2 Отговор
    Че чалготеките не ги ли затвориха?
  • 3 Жалко

    37 4 Отговор
    Млади хора си отидоха! Бог да ги прости! Но колко мозък имат родителите - на купон с колата на тати, врътнал някоя ракия, смръкнал малко бело за блясък в окото и .. ето ти белята! Човеци, мислете! Преди години родителите идваха с колата и си прибираха децата след купона, но те са били демоде..
  • 4 Забележете

    39 0 Отговор
    Четвърта катастрофа със смърт, за две години! А пътя е гладък, като масло! Доказателство, че на българина, не пътищата са виновни, за многото катастрофи, а манталитета! Може би, даже многото дупки ограничават малко скоростта на много места! За къде бързат всички в тази държава, не става ясно! Лека им пръст, млади хора, жалко!

    Коментиран от #10

  • 5 Гост

    24 3 Отговор
    Това вече го писахте! Мислите ли, че е професионално да подавате една и съща информация, през час-два?! И понеже ще изтриете поста, с това ще затвърдите у мен и останалите читатели мнението, че не само не сте на ниво, но и не търпите градивни критики, което е още по-лошо!
  • 6 Фактофил

    14 2 Отговор
    Слава Богу,няма пострадали хора..
  • 7 Анонимен

    15 3 Отговор
    Повече този няма да пие и да шофира пиян.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор
    дано се оправи човекът
    мен пак ме разбридаха изотзд едни психопати
    те мразят инвалидите дето пишат простотии в коментарите
    а аз не мога да не пиша щото ме кара отвътре
    и преди да стана инвалид си бях просто парче
  • 9 Варненския

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен овчар":

    Е то да не мислиш, че във Варна е по различно. Всички женски, мъжки от 18 до 35 който шофират са напаткани на кристали или пико.

    Коментиран от #14

  • 10 Ку-ку

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Забележете":

    Трай сега, че пак Бойко ще го изкарат виновен, че е отпуснал пари за да се асфалтират улиците.... Тихоооо.... Герб са виновни за всичко... 😂😂😂
  • 11 Дедо Пене

    6 1 Отговор
    КОЙТО ОЖИВЕЕ ОТ СРЕЩА С КОВИД БЪРЗА ДА КАТАСТРОФИРА ПИЯН ОТ РАДОСТ! МЛАДИ БЪЛГАРИ ГУБЯТ ЖИВОТА СИ ГЛУПАШКИ!!!
  • 12 Кремена

    4 0 Отговор
    На младите им липсва цел в живота , нещо за което да се хванат. Прекомерното приемане на алкохол и наркотици също е признак на дъгбока депресия.
  • 13 Гост

    7 1 Отговор
    Село, голф-всичко е ясно.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 До мисирката Антония

    4 0 Отговор
    Антония, няма ли да напишеш, че е "самокатастрофирал"? Успя обаче да измъдриш поредната простотия, че пътят бил гладък, като масло. Неграмотницо, казва се гладък, като стъкло, а не масло. Много си зле, честно!
  • 16 Това, че пътя

    2 0 Отговор
    е гладък не го прави безопасен. Сместа на асфалта, който се полага не е по БДС, а се влагат неправилни фракции за по-евтино и сцеплението се губи. На много места в страната ми се случва това нещо. Нов, гладък път, лек завой и колата поднася без видима причина. Говоря за пътища по които карам непрекъснато с една и съща скорост. Старият асфалт от Бай Тошово време има по-добро сцепление от новият на Тиквата. Така, че внимавайте с гладките нови асфалти в които има глина и варовик за гладкост, но пък сцеплението се губи...