Last news in Fakti

30 Декември, 2020 11:34 2 919 5

Заловиха двама чирпанлии с голямо количество контрабандни цигари

  • контрабанда-
  • цигари-
  • контрабандни цигари

Иззети са 5000 кутии без акцизен бандерол

Заловиха двама чирпанлии с голямо количество контрабандни цигари - 1
Снимки: МВР

Вчера, малко след 17.30 часа, на път III-664, свързващ АМ „Тракия“ с град Чирпан, служители на РУ - Чирпан спрели за проверка лек автомобил Volkswagen Sharan. Колата била управлявана от 41-годишен мъж, а с него пътувал 22-годишен мъж, и двамата от Чирпан.

В хода на процесуално – следствените действия полицейските служители открили в автомобила 10 мастърбокса, съдържащи 5000 кутии цигари - “Карелия” и “Давидов”, без акцизен бандерол.

Заловиха двама чирпанлии с голямо количество контрабандни цигари

22-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а водачът - разпитан и освободен по здравословни причини.
По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.234, ал.1 от НК. Работата продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Властта

    9 1 Отговор
    Ще ги продаде на други измамници..
  • 2 Охо Бохо

    5 0 Отговор
    Боко напълни шкафчето с паре и контрабандните цигари изчезнаха от софийските пазари, барабар с продавачите, някои даже и бидонвили бяха наели близо. А тези сега поли смените ще си ги изпафкат като бонус за нова година.
  • 3 Хаджи Хаджи Българин

    2 1 Отговор
    Чета заглавието - " Заловиха двама чирпанлии", поглеждам автора на статията! И ! Да се засмея, ще бъде трагично, да заплача , ще бъде смешно! Но се запитах сам! Трябва ли, това, да е резултата, на образователната ни система? Представям си, че авторката, че би могла, да бъде лекар!
  • 4 Аз40

    1 1 Отговор
    В наше село удариха цяла фабрика, а медиите писаха магазин продавал без бандерол, щот бил им познат гербаджия хи-хи
  • 5 Дедо1

    0 0 Отговор
    Некой иска ли една пура с мустаци