14 Януари, 2021 17:12 2 778 5

48-годишна добричлийка издъхна в болница след катастрофа

  • починала-
  • катастрофа-
  • добрич

Бонка Бонева оставя две деца

48-годишна добричлийка издъхна в болница след катастрофа - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Смъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе много хора в града. Бонка Бонева е издъхнаха в болница, където беше приета след тежка катастрофа, пише pronewsdobrich.bg.

Две деца – момчета, оставя красивата 48-годишна Бонка, която не успя да оцелее след тежка катастрофа преди седмица. Жената е работела във фирма за трудова медицина. Определят я като слънчев и безкрайно мил човек, винаги усмихната и позитивна.

Според официалната информация от полицията, на 6 януари, около 10:55 часа е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя от с. Ведрина посока с. Одринци. На място е установено, че 48-годишната жена губи контрол над лекия автомобил „Пежо” и той се блъска странично в крайпътно дърво.

Според близки друга кола е засякла Пежото, жената е опитала да избегне сблъсъка, при което автомобилът се е блъснал в дървото.

Вследствие на инцидента, жената бе настанена в МБАЛ Добрич със счупена основа на черепа и с реална опасност за живота. В отделението по реанимация медиците седем дни се бориха да спасят живота ѝ.

Поклонението ще е утре, 14 януари, от 14,30 часа в храма на гробищния парк.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Морето

    12 1 Отговор
    Жалко. Ако това с засичането е вярно, бял ден да не види извършителят на глупавата маневра.
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    3 1 Отговор
    Като се шофира като на състезание и никой не спазва пътните ограничения за скоростта така ще е. Рев и сополи.
  • 5 омразата

    0 8 Отговор
    при водачи на френски кенефи е така .всичките са с диагноза ДЕБИЛ