Last news in Fakti

18 Януари, 2021 18:16 1 514 2

Труп след пожар в Априлово

  • жена-
  • пожар-
  • априлово

Извършен е оглед на местопроизшествието

Труп след пожар в Априлово - 1

На 17 януари около 8,55 ч в оперативната дежурна част на РУ-Попово е получен сигнал за възникнал пожар в дома на самотноживееща 88-годишна жена в с. Априлово, община Попово.

В резултат на инцидента жената е загинала, съобщиха от полицията в Търговище.

Извършен е оглед на местопроизшествието, при който видими следи от насилие по тялото ѝ не са установени. То е откарано за аутопсия в МБАЛ-Търговище.

В резултат на пожара са унищожени бяла техника, домакинско имущество, хранителни продукти, и са опушени 80 кв м стени. Пожарът е погасен от екип служители на РСПБЗН-Попово. Сградата е спасена от огъня.

Причините за възникване на инцидента ще бъдат изяснявани в хода на образуваното досъдебно производство по описа на РУ-Попово, предаде Фокус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Колко

    1 0 Отговор
    са за днес само труповете от катастрофи и пожаи ?