Last news in Fakti

18 Януари, 2021 17:55 4 519 2

Смърт след катастрофа край Павликени

  • павликени-
  • катастрофа-
  • мусина-
  • михалци

Има и тежко пострадал пътник

Смърт след катастрофа край Павликени - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Тежка катастрофа между два автомобила е станала на пътя между павликенските села Мусина и Михалци. Сигнал е получен около 14,30 ч.

При сблъсъка 75-годишният водач на една от колите е загинал. Той е бил ударен от лек автомобил, движещ се в посока Велико Търново. От удара двете коли са изхвърчали в канавката.

Предполага се, че шофьорът, причинил катастрофата, е изпуснал управлението на десен завой. Той е с множество травми и е откаран във Великотърновската болница.

На мястото има екипи на полицията и пожарната. Пътници в колите е нямало. Движението на автомобили се пренасочва по обходни маршрути. По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Myyyyy

    2 1 Отговор
    Мууууууу🐂
  • 2 Един

    5 0 Отговор
    Безсрамници, днес по тези заледени междуселски пътища карат като обезумели !!!!