Last news in Fakti

21 Януари, 2021 15:28 4 237 10

Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)

  • наркооранжерия-
  • слънчев бряг-
  • канабис

Има задържан

Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Специализираната полицейска операция по противодействие на наркопроизводството и разпространението на дрога е проведена вчера. Действията са осъществени от служители на отдел «Криминална полиция» в ОДМВР – Бургас и колегите им от РУ – Несебър, под наблюдението на прокуратурата.

В рамките на акцията е предприето претърсване на хотел в Слънчев бряг. На последния етаж криминалистите установили, че две стаи, стопанисвани от 47-годишен мъж от Несебър, са изцяло оборудвани и приспособени за наркооранжерия, в която при всички необходими условия били отглеждани над 100 конопени растения, засадени в саксии.

Намерени и иззети са: ръчно изработени и съобразени с кубатурата на помещенията филтри за неутрализиране на отделяната от растенията миризма; 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина; специално инсталирана вентилационна система; уред за измерване на температура и влага; преобразуватели за ток; пет туби с различна вместимост, съдържащи различни подхранващи и наторяващи течности.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство, събраните до момента материали са докладвани на Бургаската районна прокуратура и под нейно ръководство разследването продължава.

Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    47 0 Отговор
    Не са си плащали на правилните мутри.
  • 2 Пиколо

    48 0 Отговор
    Те така се спасява слабия туристически сезон!!!
  • 3 Stoich

    46 5 Отговор
    Заглавието е много подвеждащо. Билките не са наркотици. Имат доказан лечебен ефект. По-добре забранете тютюна. Цигарите са доказано вредни. Ама няма да има лапане.
  • 4 Такса спокойствие

    31 0 Отговор
    Който не се отчита - гърмят го! Във всяка банда си има човек - ченге! Който се пише тарикат - това го чака.
  • 5 ...

    15 0 Отговор
    Стига да си плащат тока и ддс не ме вълнува...
  • 6 Иван Грозни

    18 0 Отговор
    Трябва да се забрани на Валерката да нощува в този хотел. От известно време е много неадекватен. Ако се окаже, че не е спал там значи е по рождение. Ето защо му се виждат някакви проценти в мъглата над 4,00. За съжаление вече е уточнено-до 4 на 04. 2021г. Ще я помнят тази дата вечно. Тия хайвани са по-големи мекерата и от ДПС.
  • 7 Топ удар

    21 0 Отговор
    Тези с кокаина, хероина и каптагона....???? Или не ги знаем - един гелосан и един леко пълничък, а основни дилъри са висши кадри на МВР.
  • 8 Легализирайте

    17 2 Отговор
    Веднага!
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 0 Отговор
    Прилича ми на Ботаническа градина!
  • 10 МАЛКА пенсИЯ

    4 0 Отговор
    Да ги/го наградят.Не мое само на помощ от державата,да се разчита.