22 Януари, 2021 11:52 3 781 8

Борят се за живота на жестоко пребит мъж от Берковица

  • берковица-
  • побой

34-годишният пострадал е настанен в болницата в Монтана, заподозреният извършител е задържан

Борят се за живота на жестоко пребит мъж от Берковица - 1
Снимка: БГНЕС

На 21 януари 2021 г. в 16.40 ч. в Районно управление на МВР - Берковица е бил получен сигнал на чрез тел. 112, че в кв. "Раковица" в района на ул. "Малина" до спортно игрище, е възникнала физическа саморазправа между двама местни жители.

Полицейски служители посетили местопроизшествието, при което установили 34-годишен местен жител, който лежал в безпомощно състояние в кална локва с видими следи от нанесен побой, съобщиха от МВР. Пострадалият е бил транспортиран и настанен в МБАЛ - Монтана със счупен череп и гръден кош, с опасност за живота.

По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят – 38-годишен местен жител. Той е задържан за 24 часа. При огледа са иззети веществени доказателства. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор
    рм го е бил даноЧОВЕКЪТ който е пострадал да оцелее
  • 2 Ивайло

    19 1 Отговор
    Квартал "Раковица" в Берковица ... и двамата са от боята!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Жоро

    10 1 Отговор
    Сбили се двама пияници а сега без осигуровки ще го лекуваме
  • 4 Мимчят

    17 1 Отговор
    И двамата боядисани са,та да отиват в зандана за по 15 години или ги предайте на Кимчо от Сев.Корея,той ще ги възпита в правовия ред и път.Успех.....
  • 5 Редови гражданин

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    Моля се да си прав.
  • 6 Евала

    5 0 Отговор
    Бразилци🤔
  • 7 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКА ЗА

    9 0 Отговор
    Щастливият живот в България! !
  • 8 Берковчанин

    7 0 Отговор
    Снощи в този "квартал" в старото училище е имало рожден ден с 80+ гости и оркестър с певица, този бития е за заблуда на тези които трябва да са властта и да ни пазят от пандемии, кражби, насилие и ...? Интересно е, че има снимки и лайфове в социалните мрежи и няма реакция.