22 Януари, 2021 14:53 2 381 13

Петър Кърджилов отива на съд заради конфликта на "Орлов мост"

  • петър кърджилов-
  • орлов мост-
  • лиляна тасева

Причината - грубо нарушение на обществения ред по време на протестите миналата година

Петър Кърджилов отива на съд заради конфликта на "Орлов мост" - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Софийската районна прокуратура предаде на съд Петър Кърджилов за грубо нарушаване на обществения ред и неуважение към обществото, съобщиха от прокуратурата.

Случаят е от юли миналата година на едно от постоянно блокираните заради протести кръстовища при "Орлов мост".

Около 9,20 ч. преминаваща покрай блокадата жена - Лиляна Тасева, е спряна за интервю на живо по национална телевизия. Малко след това Кърджилов се приближи и я заля с течност. След това започна да я обижда.

Предстои Софийският районен съд да насрочи съдебно заседание по делото. Петър Кърджилов е бивш пиар на Десислава Иванчева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    50 15 Отговор
    А полицаите зад колоните кога?
  • 2 сила

    28 12 Отговор
    лиляна герберана
  • 3 препоръка

    12 21 Отговор
    Джиб, джиб, Беляне, старият курорт, три години бачкане с бобена чорба !
  • 4 3,14К

    32 12 Отговор
    А този, който би журналисти на сборището на герб на ливадата, кога ще го съдят заедно с пиара Николов, който ги доставяне на бияча? Има ли касети в държавата?

    Коментиран от #5

  • 5 бачо

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "3,14К":

    Този даже го оправдаха преди няколко дена писаха за него
  • 6 Аааъъъ

    18 8 Отговор
    "... За грубо нарушаване на обществения ред и неуважение към обществото..." - Смях в залата, Гешефтурата това ли успя да измисли?!? Полицаи с боксове пребиващи протестиращи и журналисти - няма проблем, там няма нарушаване на реда и неуважение към журналисти!?! Охранители чупещи телефони на журналисти и биещи хора - там също всичко е наред... Виж да залееш някого с вода - това вече е тежко престъпление... Смешници, насладете се на последните си дни във властта!
  • 7 VCXZ

    13 9 Отговор
    А прокуратурата повдигна ли обвинение на дъртата пърхуда, че провокираше протестиращите, мачкаше и тъпчеше цветята които бяха наредили по земята и удряше с бастуна Кърджилов? Прокуратурата не защитава ли всички граждани?
  • 8 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    11 8 Отговор
    А КОГА ЩЕ СЪДЯТ ТЕЗИ , КОИТО ХВЪРЛЯХА БОМБИ, БУТИЛКИ , ПАВЕТА ПО ПОЛИЦАИТЕ НА ПЛОЩАДА , ТЕЗИ КОИТО ХВЪРЛЯХА ДОМАТИ ,ЯЙЦА ПО ПАРЛАМЕНТА И ТОЗИ КОЙТО ГИ ПОДСТРЕКАВАШЕ КЪМ МЕТЕЖ.....КОГА ?????
  • 9 Анонимен

    8 10 Отговор
    ДА е жив и здрав БОЙКО , да управлява успешно , ,още няколко мандата !!!!
  • 10 Бах.ти

    9 5 Отговор
    Глупостта. Стават смешни. По тая логика кво правим с чекмеджетата??? Ало, Ваньо? Подкупа от Божков?
  • 11 Темида

    6 0 Отговор
    Хайде при шефката сега
  • 12 Кси

    4 2 Отговор
    Аман от боклуци, тоя пък пиар на фризьорката ивачева, отврати
  • 13 гост

    6 6 Отговор
    Какво стана с младежите, които бяха пребивани от Полицията? Тази лелка си беше провокаторка, че протестиращите не им било мястото там т.е., че не можело да протестират ей така и това много възмутила лелката..., че ни тровят въздуха и всички цени скачат тройно, че се унищожава природата, че доста райони са воден режим... това не я възмущава... човека е отишал там с правото да протестира, тая се появи и започна да налива, кое било редно и кое не... е кой е провокатора... човека си изпусна нервите и я заля с чашка вода 50 мл..., като е толкова пример що го напада с бастуна... също така казваше на предишния човек да млъкне и не му даваше думата, за да се изкаже... ако всичко беше наред в държавата, дали щеше да има протести? може да има и за хората и за управляващите.