Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 12:51 2 330 2

Полицаи предотвратиха покушение с горящо паве в Петрич

  • палеж-
  • офис-
  • паве-
  • петрич

В момента обаче офисът е празен

Полицаи предотвратиха покушение с горящо паве в Петрич - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Паве, омотано с парцали в бензин и хвърлено в бивш счетоводен офис, едва не опожари помещение на улица "България " в Петрич. Помещението е собственост на Борислав Георгиев и преди време е използвано като счетоводна къща, пише struma.com.

В момента обаче офисът е празен.

Тази нощ полицейски патрул, правил обход по улиците на града и забелязал, че в помещението нещо пуши. Незабавно пристигнали огнеборци, които проникнали вътре и видели павето, хвърлено през счупена витрина.

Опит за палеж е, категорични са разследващите, които започват да изясняват причините. Днес собственикът Георгиев ще дава показания в полицията, за да съобщи, ако има някакви подозрения за авторите на палежа. Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горящо паве

    2 6 Отговор
    Ами не съм жълто паве..
  • 2 Перо

    9 2 Отговор
    Селски простотии,горящо паве в празно помещение. “Големи щети” от резултата!