18 Февруари, 2021 17:08 1 656 4

Постоянен арест за крадец с 15 присъди

  • рецидивист-
  • русе-
  • крадец

Младият рецидивист излязъл от затвора на 17 юни миналата година

Постоянен арест за крадец с 15 присъди - 1
Снимка: БГНЕС

Русенският окръжен съд остави за постоянно в ареста млад мъж с 15 присъди по обвинение в кражби и теглене на пари от чужда банкова карта, съобщиха от Съдебната палата в крайдунавския град.

Според прокуратурата 31-годишният А.А. извършил кражби от два автомобила в началото на октомври миналата година. От колите били взети различни вещи. Открадната е и дебитна карта, с която от сметката на собственика на едното превозно средство са изтеглени 410 лева.
Обвиняемият е осъждан общо 15 пъти за кражби и други престъпления. Мъжът излязъл от затвора на 17 юни миналата година, където изтърпял последното си наказание.

Определението на Окръжния съд, с което е наложена мярката за неотклонение "задържане под стража", може да бъде обжалвано в тридневен срок.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуки

    9 0 Отговор
    На олинклузув за наша сметка
  • 2 За по дълго

    12 0 Отговор
    Тоя си е абониран за затвора, но явно присъдите са му кратки, щом пак е навън.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.