Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 06:29 2 474 29

Разпитват очевидци на катастрофата с Милен Цветков

  • кристиан николов-
  • милен цветков-
  • катастрофа-
  • дело-
  • свидетели

Пред съда се изправят хората, оказали първа помощ на покойния журналист

Разпитват очевидци на катастрофата с Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

Очевидци на катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, се очаква да бъдат разпитани днес в Софийски градски съд, предаде NOVA.

След като във вторник показания даде годеницата на Кристиан Николов, днес пред Темида ще се изправят хората, оказали първа помощ след инцидента.

Според защитата на Николов, той никога не е употребявал наркотици.

Ден преди сблъсъка, на купон у тях, пил шот с ликьор, след който му станало зле. Тест за дрога обаче показа наличие на кокаин и амфетамини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    35 3 Отговор
    при соца ККРИСТИАН НИКОЛОВ щяха да го осъдят на смърт

    Коментиран от #16

  • 2 На видиото

    39 1 Отговор
    много ясно се видя всичко ! По - голяма яснота от това няма кой да даде , запис на едно безумно действие , на убийството !
  • 3 гадно

    29 1 Отговор
    Нагли адвокати, това обяснява защо пред сгазен адвокат няма спирачен път.
  • 4 СОФИЯ

    18 1 Отговор
    в панделата ще го любят сладко и страстно
  • 5 До 2 и 3

    4 20 Отговор
    Има си процедура, наречена съдебно следствие. И колкото и каквото и да се вижда, свидетелите се разпитват - и в досъдебна фаза, а и в съда после. Ако бяхте малко по-интелигентни, щяхте да го знаете - ей така, от обща култура.
    Обаче в тая държава всеки разбира от всичко явно.
    А що се отнася до конкретния казус - ужасен случай както и за убития и неговите близки, така и за оцелелия шофьор.

    Коментиран от #7, #8, #9, #13, #26

  • 6 Гост

    22 1 Отговор
    Къде е сина на лъчо мозъка,само защото е син на този боклук ли не може да дойде от Италия или има сериозна причина този наркоман
  • 7 гадно

    25 0 Отговор

    До коментар #5 от "До 2 и 3":

    ИнтелЕгентниО четеш ли какво казват адвокатите му, че никога не е употребявал дрога, а теста е показал кокаин и амфетки затова ги наричам нагли.

    Коментиран от #11

  • 8 Яяяя

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "До 2 и 3":

    Моля , без обиди , че и на "интелигентност" ! Надрасканите ти наизустени клишета показват твоята !
  • 9 РАДИО ЕЛТО

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "До 2 и 3":

    у нас няма право съдие а кривосъдие и корупция как то в песента за милиьони няма закони за кокошка няма прошка песенима такава пеят я симпатяги
    и ВИКТОР
    с пари в рая без пари покрай рая
  • 10 МИЛЕНИУМ

    9 2 Отговор
    родителите на КРИСТИАН НИКОЛОВ са видни герб членове майка му е собственичка на първата частна детска градина в ГРАД СОФИЯ

    Коментиран от #12

  • 11 Смях

    1 14 Отговор

    До коментар #7 от "гадно":

    Е какво очакваш да каже адвокат бе гламав ... нали това ме е работата
  • 12 Стайко

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "МИЛЕНИУМ":

    Не са от герп а от БСП , съдружника на майка му е в затвора.

    Коментиран от #14

  • 13 Процедура

    21 0 Отговор

    До коментар #5 от "До 2 и 3":

    При положение, че има видеозапис, където ясно се вижда, че скоростта е далеч над 100км/ч и поведението на водача е абсолютно неадекватно, следствието, което се точи цяла година показва, 99км/ч скорост и кифлата свидетел твърди - "много добро момче, никога не е употребявал наркотици", а другият свидетел направо е избягал от местопроизшествието. Толкова елементарен казус би трябвало да може да бъде решен в рамките на един до три месеца, обаче ... майка му на тоя има връзки.

    Коментиран от #15, #23

  • 14 Един шофьор

    11 3 Отговор

    До коментар #12 от "Стайко":

    Те са КОМУНИСТИ от ГЕРБ , а това дело се решава за един час. За кво им са свидетели на ли има записи от камерите или сигурно са кьорави и не виждат.

    Коментиран от #17

  • 15 Анонимен

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Процедура":

    По скоро за три дни
  • 16 Бай Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Или в Белене да бачка до живот безплатно за държавата
  • 17 Реалист

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Един шофьор":

    Ами затова се бави, да се намери свидетели, който е видял девствения мустак да слиза, да прави първа помощ, да интубират Милен. Отделно свидетелят видял в очите на този келеш, че бил адекватен и в състояние да шофира. А наглостта на адвоката, че "германчето" никога не докосвало наркотици сигурно ще докаже като обяви пробите за манипулирани и ще извади някоя процесуална грешка при вземането

    Коментиран от #24

  • 18 gnus

    10 0 Отговор
    Можеше да изчакат още няколко години преди да разпитат очевидците. Може въобще да непомнят нищо и келемето да се окаже наклеветено.
  • 19 ВАНКО ЛЕВСКАРЯ

    16 0 Отговор
    ТОВА ЛЕКЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ!!!
  • 20 Мимч

    14 0 Отговор
    Абе тия,какво още въртят и сучат.Всичко от ясно е по ясно ,има и видиозапис,онагледено е.Може би от черно ще го изкарат и бяло.Ама той не е и помирисвало наркотик,маминото синче,така ли?Ами пускайте го тогава поживо по здраво,та и Европа да види,какъв съд имаме.Имаш ли пари,си невинен,нямаш ли,виновен си...
  • 21 ле ле

    9 0 Отговор
    накрая ще отнесе някой измислен барман ,който му сипал шот...а дело ще трае 10години....както му редно в кочината наречена ..съдебна система.....Съща история и с отрепката от Борисовата градина...сега сиди си в къщи и чопли семки...Нещата не са тълкова сложни, трябва да следят пътя на парите след такива дела...специално на съдебния състав..повярвайте много ще изненадете как живеят тези скромни хора и какви имоти имат..нали те са социално слаби,затова получаваха парцели по черноморието заедно с прокурори..Цирк.....ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ...
  • 22 Трифонов

    2 1 Отговор
    Не се притеснявайте - много скоро няма да се разпитват свидетели. По никое дело. Спокойно, много скоро ще бъде премахнат и съдът (поне във вида, в който сме свикнали да го възприемаме сега). Спокойно - много скоро въпросът за това извършили ли сте престъпление или не, ще се решава само от народната милиция и то в рамките на не повече от месец. Както някой по-горе бе написал, че иска. Не сте наясно, че приключихме с демокрацията, човешките права и свободата, защото не наблюдавате внимателно процесите и тенденциите не само в родното правосъдие, а изобщо. Отдавна нямате права. Това, което имате не са права, а привилегии. И с всеки изминал ден списъкът с привилегии, с който бяхме свикнали до към средата на 90-те години на 20 век, става все по-кратък и по-кратък. Пандемията от началото на миналата година е последният пирон в ковчега на демокрацията. Когато тя отмине, ще сме роби без права и почти без привилегии. Спокойно, онова, което си мислите, че искате, е на път. Ще го имате по-скоро от очакваното. И това момче ще бъде осъдено на 100 години затвор до края на тази година, и обвинените за побоя на Слави Ангелов също, както и всички, които изпаднат в тяхното положение - виновни или не. Този процес е необратим. Необратим е, защото вие сами се отказахте от правата и свободата си. Затова и никога няма да успеете да си ги върнете. The End!
  • 23 Хккхх

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Процедура":

    Обикновенно ПТП със загинал е около шест месеца само заради експертизите: Технически, съдебно-медицински, химически, авто-технически. Ай след това един куп свидетели, искания от защита и т.н. Добре си върви делото. Има дела, които за средна телесна се влачат повече. Проблема е в квалификацията. Трудно ще докажат умисъл.
  • 24 Хккхх

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    Самата идея на защитата според мен е да търси невменяемост към момента на извършване, не обратното. Щом има смърт и безспорен извършител няма много за мислене. Съда лесно ще реши. Ама ако обърнат наркотиците в негова полза е друго.

    Коментиран от #25

  • 25 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Хккхх":

    Е как бе? Нали пил само чайче и си мазал ръчичките с кремче за успокоение. Какви наркотици
  • 26 GRUH

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "До 2 и 3":

    Оцелелия??Ти сериозно ли? Неговите близки, те са отговорни точно толкова, колкото и продукта им и тия с него в колата. Айде стига състрадания за такива.
  • 27 гост

    0 0 Отговор
    Сега ще излезе, че момчето се е връщало от благотворителен бал, където е сервирал на бедни хора. И Аудито, което няколко пъти е блъскано, вероятно ще се окаже жигула комби, което е обезобразено от катастрофата.
    Що за абсурд е това да го има сниман на камери, да го има в предишни катастрофи, да е показал тест за наркотици, по всички параграфи е виновен, а мина толкова време и пак няма резултат. Все един работен час е загуба, колкото по-бързо се приключи едно дело, толкова по-малко загуба има. В Германия наскоро осъдиха двама на доживотни присъди, състезавали се и блъснали човек, единият не е имал контакт с жертвата, но е съучастник и е солидарен, и това за 3 месеца.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.