Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 09:28 3 502 5

Убитият в центъра на Пловдив Георги посягал на синовете си

  • пловдив-
  • убийство

Малаков – старши е баща на двама сина. По-големият – Антон живеел с Георги, тъй като страдал от шизофрения

Убитият в центъра на Пловдив Георги посягал на синовете си - 1
Снимка: ТрафикНюз

Убитият Георги Малаков в центъра на Пловдив е посягал на синовете си, докато били деца. Жертвата е имал и втори син, който не живеел в апартамента на улица „Кавала”, където се разигра кървавата драма, пише TrafficNews.

87-годишният Георги Малаков бе намерен в безпомощно състояние в дома му, а по-късно умира от раните си. Инцидентът стана преди два дни, а соченият за убиец – задържан. Георги и Антон са живеели сами на третия етаж в сграда в центъра на Пловдив.

Малаков – старши е баща на двама сина. По-големият – Антон живеел с Георги, тъй като страдал от шизофрения. Вторият син обаче от години не подържал връзка с брат си и баща си. Медията ни научи, че преди години, когато мъжете са били още деца, Малаков – старши е налагал насилие върху тях.

Антон Малаков вече е в специализирано лечебно заведение. След убийството той е бил неадекватен и некомуникативен. Открит е с окървавени дрехи, които го издали. Мъжът не проронил и дума защо е нападнал баща си.

По време на конвоя му не е буйствал, както и след настаняването си в Центъра за психично здраве.

Разследването по случая продължава. Назначени са съдебномедицински и психиатрична експертизи, ще се установява и актуалното психическо състояние на Антон Малаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    затова не бийте децата си виждате как увреждате психиката им

    Коментиран от #3

  • 2 Зара

    13 0 Отговор
    " Убитият Георги Малаков в центъра на Пловдив е посягал на синовете си...."
    АлоУУУ, неграмотната! Какво си искала да кажеш с това, МА?
    От изречението ти става ясно, че някой си, Малаков е ПОСЯГАЛ на синовете си в центъра на Пловдив. И какво означава "посягал"!
    Правилното изречение е : "Има данни, че убитият в центъра на Пловдив, Г. Малаков, е упражнявал насилие над синовете си."
    Еййй, ова сороското виШУ, много му ниско нивото бе!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 33331

    9 0 Отговор
    А кога ще пребиете ония садист на животни Божидар Димитров от Кършияка , дето работи в гумаджиницата на улица Седянка номер 7 . Какво го бавите още не знам .

    Коментиран от #5

  • 5 57774

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "33331":

    И аз съм му вдигнал мерника на тоя просто съм далече . Толкова ли няма кой да се справи с него от цял Пловдив ами трябва да бия 500 километра път . Смачкайте го пловдивчани.