26 Февруари, 2021 13:21 5 158 37

Очевидец: Не помня Кристиан Николов да е помагал на Милен Цветков

  • кристиан николов-
  • милен цветков

Свидетелката допълни, че Николов, приятелката му и другото момче в Audi-то "убиец" – синът на депутата Лъчезар Иванов, са влизали и излизали от автомобила, сякаш търсят нещо на задната седалка

Очевидец: Не помня Кристиан Николов да е помагал на Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

Жена, която е станала очевидец на катастрофата с Милен Цветков, разказа, че е видяла удара между двете коли. Тя е била заедно с двете си деца и съпруга си в друг автомобил на същото кръстовище. Силно се е изплашила при удара. Веднага се е обадила на спешния телефон 112. Тя и семейството ѝ не са оказали друга помощ – видяла е как Милен Цветков излиза от колата си, поддържан от други хора. Не помни някой от колата на Кристиан Николов да е оказвал помощ на Цветков. Видяла е как Николов е излязъл от колата си.

Свидетелката сподели още, че Николов е бил с резки движения. Тя попитала добре ли са всички в тяхната кола, а той и спътниците му отговорили: Всичко е наред!" Жената заяви също, че тримата души в тази кола са излизали и влизали в нея сякаш са търсели нещо на задната седалка.

Разпитваната потвърди, че колата на Николов е минала на червен светофар.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хванаха

    36 1 Отговор
    ли диларите които продават амфетамини или властта не иска?
  • 2 Честито

    41 4 Отговор
    Какво ли са търсили в джипа тримата...два са възможните варианта: или аптечката, за да помогнат на Милен, или...телефоните си, пакетчета разни с "успокояващ чай" или кутийки с "крем" !
  • 3 Мой

    29 6 Отговор
    Трагедията е и за двете страни. Но заради името на Милен Цветков и заради това, че шофьорът е бил друсан до козирката, това дело ще е знаково. Така и трябва, за може да сигналът да стигне до стотиците други подобни, които карат напукани като Лъвов Мост и са потенциални убийци.

    Коментиран от #11, #20

  • 4 Али Раза

    3 3 Отговор
    И аз така
  • 5 Срам за журналистиката

    4 44 Отговор
    Вие на кое дело сте били? 5 човека днес казаха, че е помагал. Хубаво е да сте обективни, ако претендирате за качествена журналистика.

    Коментиран от #8, #23

  • 6 смешника

    29 4 Отговор
    като му гледам адвокатите, сигурно и невинен мъченик ще го изкарат

    Коментиран от #7

  • 7 Прав си

    9 6 Отговор

    До коментар #6 от "смешника":

    Нищо чудно и да осъди държавата в Страсбург.
  • 8 Кои бяха тези 5,

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Срам за журналистиката":

    другите от аудито ли?

    Коментиран от #15

  • 9 човек от народа

    7 1 Отговор
    дълго " лечение" ще е необходимо на момчето !
  • 10 Някой

    25 5 Отговор
    Ако Милен Цветков беше оживял, сега щеше да е на подсъдимата скамейка, задето е спрял на червено на неправилното място на скоростната лента.
  • 11 Вой

    38 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мой":

    Каква "трагедия и за двете страни" бе ?
    Трагедията е за Милен и семейството му ...децата...
    Трагедията от "другата страна" е ,че майката на това келеме не си е сложила спирала или пила противозачатъчни ...

    Коментиран от #18

  • 12 РАДИО ЕЛТО

    24 2 Отговор
    дори СИМОНА гаджето на КРИСТИАН не е помогнала както излъга тя

    Коментиран от #13

  • 13 РАДИО ЕЛТО

    20 2 Отговор

    До коментар #12 от "РАДИО ЕЛТО":

    КРИСТИАН НИКОЛОВ без малко не помел и други ХОРА и ДЕТЕ на пешеходната пътека
  • 14 МИЛЕНИУМ

    16 0 Отговор
    БОГ да простии МИЛЕН ЦВЕТКОВ
  • 15 Не, не от Ауди-то

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Кои бяха тези 5,":

    Очевидци се наричат. В едно свидетелите по обвинителния акт ги посоча прокурорът, не адвокатът.
    Но за това трябва да се четат книги и да разбираш какво четеш. Ти може би нямаш чак такъв мисловен потенциал?

    Коментиран от #35

  • 16 Фончо 2

    14 1 Отговор
    Има камери
  • 17 Гост

    19 1 Отговор
    Срам,голям срам ,това всичко е ,защото и сина на лъчо мозъка е бил в колата ли?Престъпници във властта, престъпници и децата им!
  • 18 Moй

    8 9 Отговор

    До коментар #11 от "Вой":

    Пожелавам ти да не разбереш какво е детето ти да направи такава глупост, че животът и бъдещето му да за съсипани, а вината, че не си бил добър родител да те мачка докато си жив.

    Коментиран от #28

  • 19 da be

    16 1 Отговор
    Е търсили са 'нещата' за да ги изхвърлят много ясно.
  • 20 3333

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мой":

    За такива трагедии като убиеца и възпиталите го има 'лечение', нарича се затвор, най-добре доживотен. Както и за лъжесвидетелите от колата.

    Коментиран от #21

  • 21 Мой

    2 10 Отговор

    До коментар #20 от "3333":

    Много лесно даваме присъди от дивана особено на чужди деца. Доживотен е абсурдно тежка присъда, най-малкото защото няма предумисъл. ДА, трябва да има наказние, но не трябва да се погубва още един живот. Най-лесно да разбереш правилната присъда е, ако се поставиш на мястото на този когото съдиш, после на мястото на този който го съди и намериш относителната среда. Има и други фактори, но това за начало стига.

    Коментиран от #24, #25

  • 22 хаха

    2 2 Отговор
    това, че не помни всъщност правят показанията му невалидни....
  • 23 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Срам за журналистиката":

    те не претиндират. ще напишат всичко само и само да има драма
  • 24 3333

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мой":

    Виж сега, не ме поучавай от къде да давам присъди, с тия заучени фрази нЕма да ме впечатлиш. И да, лесно е да се съди подобно деяние. Тука мнението може да бъде друго само ако си пристранен и в твоя слуай май е точно така. Този измъчен от живота и ученето индивид да не би да е малоумен, да седне и да кара в това състояние, че да ми ги развиваш как нямало умисъл. Такива като този не трябва да бъдат заплаха за обществото. Не трябвало да се погубва още един живот, айде бе, ама за погубения кой ще плати, я ходи го обясни тва на детето на Милен Цветков. На неговите близки на мястото ти постаяш ли се? Да бъде убит най-близкия ти човек, понеже некви надрусани лай*ари са решили че са безсмъртни и законите за тях не важат. Айде бегай дръпни една линия и се успокой.Живота си е погубил той сам и може да се сърди само на себе си и на тия дето са го отгледали такъв. А за др в колата са съучастници, след като са били наясно, че тоя е друсан и трябва да има последствия и за тях. Отсъдих от дивана.

    Коментиран от #27

  • 25 3333

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мой":

    Не ми обяснявай как най-лесно да отсъдя. Личи ти пристрастието.

    Коментиран от #26

  • 26 Moй

    0 7 Отговор

    До коментар #25 от "3333":

    Нямам пристрастия, точно обратното, ти си краен/крайна, аз смятам, че трябва да има строго наказание, но не трябва да се прекалява. Дори нямаш представа колко много подобни случаи има, но починалия не е известен. И да, твръде леко даваш присъда.
  • 27 Мой

    0 11 Отговор

    До коментар #24 от "3333":

    Емоционален си, разбирам те и за повечето неща съм съгласен. Но сега се постави на мястото на извършителя... Мислиш ли, че не съжалява? Мислиш ли, че родителите му не страдат? И ако го обесим дали ще върнеш Милен ? А как смъртта му ще успокои близките и децата му? Трябва да си плати - категорично, но нека бъде в полза на обществото, нека осъзнае какво е направил. Око за око, кръв за кръв? Ти имаш ли деца? Ами ако твоето дете се надруса и убие човек, каква присъда ще искаш ?

    Коментиран от #29, #30, #31, #33, #34

  • 28 Бате ти некъв невменяем ли си?

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Moй":

    Майка му е мошеник от шайката,тоя се друса с наще пари кара жип и гази хора, какво ти има?
  • 29 Справедлива присъда

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мой":

    Ще искам!
  • 30 3333

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мой":

    Не, не разбираш, тъй като ясно личи, че си присрастен, иначе няма как да обясниш защитата си на подобен акт. И пет пари не давам ти дали ме разбираш. Така на мястото на извършителя няма как да се поставя понеже не взимам наркотици и нямам намерение да взимам. По въпроса дали мисля,че съжалява, мисля че съжалява за това, че е сниман с камера и убития е публична личност. Дори да съжаляваше за човека, който е починал това няма да го върне, нито ще успокои близките му.Никой не е казал, че трябва да бъде обесен, просто подобен индивид е опасен за общетвоо и тр да бъде затворен и са да не ми излезнеш, че той няма да прави повече така, че то било без да иска. Никой не му е виновен, че се е надрусал и се е качил да кара кола.И по никакъв начин не мога да съжалявам подобен човек и да се опитвам да се поставям на мястото му, разбирам да му се е случило нещо да е получил инфаркт ОК, тогава да, но в тоя случай за това тр да си понесе отговорността, не да си взима поука. Това не е малко дете да си взима поуки, а пълолетен гражданин. Къде е гаранцията, че няма да се надруса пак и да убие още хора?Дали имам деца, или не няма никакво значение. Моето дете няма да се надруса понеже з не се друсам и взъпитавам ценности някакви в него. Така че родителите му на този трябва да си понесат отговорноста и те, няма как да съжалявам подобни утайки, че не могат да взъпитават децата си, сеш ли се? И тука мисля на всички е ясно, че тия хора няма нито морал нито някакви ценности. Хайде
  • 31 3333

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мой":

    И тук няма какво да коментираме чувства и да се поставяме на мястото на когото и да било, фактите са факти. Извършил е пресъпление и то тежко, без значение дали е бил Милен Цветков, или друг, наказанието трябва да бъде също тежко. По ясно от това не знам как да ти го кажа. Всеки отговаря за деиствията си и трябва да е готов да понесе последствията от тях!
  • 32 гост

    1 0 Отговор
    Чисто съдебно минало и тн. Ще лежи най-много 3-4 години , а може и по-малко.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Не, не от Ауди-то":

    Другите свидетели може да са видели ,но тази жена не е видяла! Какъв ти е проблема?
  • 36 Нима?

    0 3 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Нима 4 години от живота са малко? Тези от 23 до 27 г.? Пусни си клип от който и да е български затвор (има ги много в Ютуб) и виж какво го чака подсъдимият. Четири години ад - през това ще мине.
    И лично аз мисля, че ще бъдат повече от 4.

    Коментиран от #37

  • 37 3333

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Нима?":

    Ти май си по-горе коментиращия. Да е мислил преди да се качи в колата, проблема си е само и единствено негов и на родителите!Точка. А и всички знаеме как ще лежи такъв връзкар, няма да какво да го съжаляваме.