Last news in Fakti

1 Март, 2021 16:34 4 383 9

Работничка блъсна с кола своя началничка и избяга

  • работничка-
  • блъсната-
  • кола

Шофиралата дори не се опитала да ѝ окаже първа помощ

Работничка блъсна с кола своя началничка и избяга - 1

Работничка блъсна с кола своя колежка на тротоар в Смолян, според информация от полицията и разказ на пострадалата. Шофиралата колата 63- годишна жена е напуснала мястото на инцидента и е установена по-късно след издирване на колата. И двете жени са излизали от нощна смяна в един от заводите в Смолян, като пострадалата е организатор на производството и пряк началник на шофиралата.

Автомобил "Рено Клио", управляван от 63-годишната Мария И. при завой се качил на тротоара и блъснал пешеходката Емилия Ж., преминавайки с предната гума през крака ѝ. Веднага след инцидента колата напуснала с бясна скорост мястото, оставяйки падналата на тротоара жена в безпомощно състояние. Водачът на колата е установена от полицията няколко часа по-късно в дома ѝ, след като автомобилът е издирен по номера.

Пострадалата Емилия Ж. смята, че инцидентът не е случаен, а умишлен. Шофиралата дори не се опитала да ѝ окаже първа помощ. На Емилия е назначено домашно лечение, а възстановяването ще отнеме седмици заради контузиите по крака.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    27 1 Отговор
    Дали не я блъснала нарочно? При новите нрави съвсем нормално. Човек за човека е вълк.
  • 2 Факт

    33 1 Отговор
    Началник, какво да го правиш....
  • 3 JJJJ

    20 5 Отговор
    63 годишна жена с каква ли бясна скорост е напуснала местопроизшествието. Пишете без да мислите.Най вероятно бабката е с 3 диоптъра и дори не е разбрала какво е направила.
  • 4 Лудата Мара

    11 0 Отговор
    Дойде време да ходим по покривите
  • 5 Реалист

    3 0 Отговор
    Ако е имало умисъл, щеше да даде на задна и гаааз. После първа и форсиране до палеж на гуми. Просто не е знаела, че е шефката и това я е спасило от любовта на служителката й
  • 6 ФАкт

    6 0 Отговор
    Една добра новина за денят
  • 7 Аз пък

    12 1 Отговор
    преди години имах един началник(провинциален подмазвач)който за да блесне пред собствениците на фирмата си приписваше заслуги за работа която аз вършех.Веднъж обаче изготвих отчети под които той се подписа а съдържанието им беше такова,че от НАП светкавично назначиха проверка и глобиха фирмата с огромна сума.Няколко дни по късно началника беше изгонен с шут в г.за а аз изготвих верните отчети което създаде впечатлението,че поправям негови грешки.Собствениците много се впечатлиха и удвоиха заплатата ми а сега аз съм началника.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 без значение

    2 0 Отговор
    началниците в България са корумпета и г.з.о лизци!